Mélységesen tisztelem azokat akiknek van ingerenciájuk a suvickhoz! Ámulva bámulom a tényleg szalon állapotú idősb gépeket és ilyenkor szomorúan konstatálom, hogy jómagam erre nem vagyok képes. Viszont ott van a másik fele, anno egy kollégám mondogatta, hogy szívesen venne tőlem tgk-t mert abban megbízhat, hogy jól fog működni sokáig bár nem voltak tiszták sohasem. Most adott el egy kollégám egy másiknak egy gyönyörűen kinéző állandóan pucolt DAF-ot aki örömmel lett az új tulaja.......,de mivel mellettem parkolt elég jól ismerem a gépet és ha jól gondolom hamar ürömmé válhat az öröm, nem kis gondok vannak ott bent csak hát a volt tulajnak ahhoz nem volt kedve míg az állandó pucchoz és lámpákkal teleaggatáshoz meg igen. Van ilyen is.
Nekem ezzel a mosás dologgal csak annyi bajom van hogyha olyan idő van ami mosásra alkalmas akkor az motorozásra is jó. És valahogy mindig az utóbbi mellett döntök.
Nem biztos!
Szomszéd eső után leál a garázsba, hozzáteszem zéró nulla szellőzés, és a 8 éves ufó civic-je borzalmasan néz ki...
Nekem a garázs éjjel nappal szellőzik, érezni is hogy szinte mibdig van egy kis szellő!
Hátránya, ha csili vilin lerakom egyik kocsit és egy7ig nem használom ,olyan porcica mennyiség kerül rá, hogy megint moshatóm...
Szalontól messze van azért de a sártól megszabadultam és a retek nagyjától. Még az én értelmezésemben is van még mit dolgozni rajta. De majd ha jobb idő lesz. Most csak inkább elnagyoltam.
én nem hiszek a sok puceválásban, se motort se kocsit se semmit, a kutyát se szoktam mosni
amikor győrben voltam utána azért rettenetesen nézett ki az astra lagyakban mentünk oda, akkro azért rálocsoltam pár kanna vizet
ha lesz másik autó mosogatás helyett lefóliázom aztán kb 5 évente csere, ha én csinálom a fóliázást max 50 ezer
Hát míg ti elmélkedtetek én felraktam az első lánckerék fedelét. Belőttem a láncfeszességet elmentem a mosóba. Lemondtam a malacot letörölgettem és visszajöttem. Beálltam a garázsba és egy cigit elszívtam ennyi idő alatt. Szóval jöhet a jó idő. Startra kész vagyok. És ami a legfőbb minden működik a malacon. Gáz adásra gyorsul félre lassul. Sehol egy fura hang. Szóval minden fasza. És most már tisztának is nevezhető.
3 kocsiból 1 se rohad!!! Pedig mosóm ápolom őket gazdagon!
Valaki leszarja, azt jó az úgy, más éjjel nappal pucera...
Hogy melyik a károsabb arról lehet vitatkozni napokat!
kocsim 21 éves megvan 13 éve 170ezret mentem vele, 5 éve napi szinten ingázok vele 2x20 km távot, az elmúlt 5 évben szinte mindig kint áll vagy az utcán vagy a melóhelyen
kb 10-12x volt mosva ennyi idő alatt+ párszor 1-1 kanna vízzel+kefe amit az első kerék feldobál
a híresen rohadós f astra típus és híresen nem rohad, vagyis van rajta már 3 folt ami összesen nincs annyi mint egy félbe hajtott papírpénz, ebből egy 50 forintosnyi szerintem át is van rohadva
hát alapos / normális Zümi ápolás nekem is sacc per kb 2 óra, de ebben már pici polírozás is beleeshet. Vagy felnicsík csere, de ha a guminak is nekiesek, pff az vagy 2-3 újabb óra.
Jó' van az úgy!
Olvasva itt a mosós technikákat hááát
Én rosszabb vagyok még cicánál is
Kocsi mosás átlag 1óra, waxolás 1óra, lakk ápolás porszívózás, ablak pucera, motor tér pocera +1óra
A motort inkább nem emlitem az is cirka 2,5óra
Aztán hogy mennyi hülyeséget használok, arra a satupad is kicsi
Na igen mindenkinek megvannak a hülyeségei
Szomszéd eső után leál a garázsba, hozzáteszem zéró nulla szellőzés, és a 8 éves ufó civic-je borzalmasan néz ki...
Nekem a garázs éjjel nappal szellőzik, érezni is hogy szinte mibdig van egy kis szellő!
Hátránya, ha csili vilin lerakom egyik kocsit és egy7ig nem használom ,olyan porcica mennyiség kerül rá, hogy megint moshatóm...
amikor győrben voltam utána azért rettenetesen nézett ki az astra lagyakban mentünk oda, akkro azért rálocsoltam pár kanna vizet
ha lesz másik autó mosogatás helyett lefóliázom aztán kb 5 évente csere, ha én csinálom a fóliázást max 50 ezer
Valaki leszarja, azt jó az úgy, más éjjel nappal pucera...
Hogy melyik a károsabb arról lehet vitatkozni napokat!
kb 10-12x volt mosva ennyi idő alatt+ párszor 1-1 kanna vízzel+kefe amit az első kerék feldobál
a híresen rohadós f astra típus és híresen nem rohad, vagyis van rajta már 3 folt ami összesen nincs annyi mint egy félbe hajtott papírpénz, ebből egy 50 forintosnyi szerintem át is van rohadva
szóval a sok mosogatás semmire sem jó
Jó' van az úgy!
Én rosszabb vagyok még cicánál is
Kocsi mosás átlag 1óra, waxolás 1óra, lakk ápolás porszívózás, ablak pucera, motor tér pocera +1óra
A motort inkább nem emlitem az is cirka 2,5óra
Aztán hogy mennyi hülyeséget használok, arra a satupad is kicsi
Na igen mindenkinek megvannak a hülyeségei
csak a port szedi össze
mindkettől bentről kell kenni