) néha a 135 is ment (persze szigorúan óra szerint igazából a fene tudja) A P20-21-ek ezeknél valamivel többet tudtak, de inkább a gyorsulás ami akkoriban nekem "rémisztő" volt és alázólag lehetett fellépni a haverokkal szemben.....persze csak addig amíg hajlandóak voltak beindulni és menni.
..........mz hegyekben volt mindenféle-fajta és 350 jawa új-használt és persze czetka is......
.....de azért egyre "büszke" vagyok, eltörtem a Drapál fejidomját
.....a Parádi hegyi felfutón 82-ben vagy mikor az egyiken (akkoriban kurva sok verseny volt és azokon bárki indulhatott utcai meg mindenféle géppel, ez hiányzik nézőként) mikor lefelé gurultak a verseny után (valamiért megint nyert) mi meg ott sertepeltétünk a parkolóban a busza körül mikor egy haver rám szólt, hogy vigyázz mire félreugrottam, de rossz irányba és hátulról pont elkapott persze szinte lépésben, viszont eltört a fejidomja, de nem, hogy ordibált vagy lebaszott volna hanem a buszába hívott és pár kérdést feltehettünk Neki......azé' ilyesmi élmények manapság sajnos nem nagyon érhetik az átlagpolgárt, akkoriban ez elég természetes volt, ma a hringre is alig jut ki valaki no meg alig van verseny vagy bármi.....
a
mondom mi így éreztük és vettem két hét alatt....... Hmmm látom
tündérbogarakna
)
Nekünk nem volt Gileránk, az egy vizes 50-es Aprilia volt, de az is nagyon ment a ccm-hez képest. Most CB-je van, a kis retrós 125 R, vadi új, idén tavasszal vette, de én még nem láttam mert 1200km-re lakik tőlünk Ausztria túlsó felén. Amúgy nem igazán motoros típus, munkábajárósnak vette és sokkal jobban szereti mint egy robogót. Kocsiból viszont csak egy jöhet nála szóba, a sokat emlegetett hárombetűs márka, amikor bejelentette hogy kint próbál szerencsét nem vettük komolyan, akkor jöttünk rá hogy nem viccel, amikor eladta a 328-ast, pedig az volt a mindene.