Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jooooo,nem is melegiti akkor ami a kerilaci fetisizmusa?
csak nem járhatok drágább telefonnal mint a kocsim ár-érték arányban ez az a1 verhetetlen
ezeknek az aple cuccoknak egyedül a az sw ami kihúzza őket az átlagosság húgy tengeréből

amúgy csak azért jobb mint a többi mert a sok proli nem tudja megvenni
tegyél fel egy ájfón 4-est az apróba még ma lesz rá 40 érdeklődő amiből 35 barnásabb bőrű
de ha a 6ost teszed fel már alig lesz jelentkező

én a béna huawei telefont is egy héten belül eladtam, pedig az állítólag eladhatatlan
mostanábannem sokat basztatom este egy kis napiszar meg ez-az max egy óra esetleg másfél
napközben néha ránézek pár perc viber, így olyan 3-4 napokat megy
Persze, biztos van akinek jobb
A 3000.-es akku meddig elég?
a sziamiaunak minden jellemzője vagy jobb vagy ugyanolyan és 60 rugó
még a külalak is ájfón
szóval az ájfóntól mégjobb vétel
Jó a fenét egy sisakért is foghúzósan adok ki 120e-ret de egy telefonért kizárt.
Jó lenne mer a bal szélsőt odamegyek és felrúgom.
Nekem csak egy 6-osom van és 6s-re cserélem a 6-ost meg anyu örökli.
Ios12beta van fent rajta, kurvajó. Mindent elbasztak a 11gyel de ezzel helyrehozzák, 84% kapacitást ír az akksimra és 6-7óra képernyőidőt tud. Nemhogy lefagyás még megakadás sincs, gyors mint a villám.

Még mindig baromi jó vétel az iphone.
elég gizda az a ló szerintem többet pihen mint amennyit megy, bízzunk benne idén nem lesz hósés akkor még látod ebben az évben
Ennyire?
Eb baszott komp átúszik pár óra alatt.
Nem hinném,tegnapig nem ért oda hozzájuk.
Lassu a hajó...
Annyit nem szán rá
mint úgy kb az összes aliexpresszről rendelt cuccon
kína-budapest 3-10 nap bp-lakhely 1-2 hét
A magyar posta ul rajta....
Az ipse UK-ből Royal Mail-el küldte.Nem a világvége MR Wong jobbról az 5. dzsunka.
egyszer rendeltünk kínából alkatrészeket, nem magán hanem céges buli volt
3 hétig ültek rajta ferihegyen, kínából meg ideért egy héten belül

amúgy ha gyors kell akkor fedex, gyerek pénteken rendelt egy táskát az usából és csütörtökön itt is volt, hétfőn írták hogy átadták a futárnak
Mondja már meg valaki miért ilyen tetűlassú a Royal Mail?

Aug 17 volt a várható szállítás max dátuma.8.-ától..........WTF??????????????????
Ma írta a magyar hogy itthon feldolgoták.De még nincs nálam...............hogy b....a meg.

Hülye angolok.
Na ez az igaz és nem teszek hozzá (lehetne de minek)
enyém is kb 10 éves, de az asszonyé is
én már akartam cserélni, de 17" nagyságban csak gémer atomerőművek vanak nagy pénzért 3-400ezret meg nem adok egy laptopért
ez az ssd csere kurva jó lett azóta táltos a gép
megvan a hiba
valami google adatvédelmi faszságot kellett elfogadni, amit az asszony nem fogadott el és azóta a tanusítvány hiányos
feldobtam a rókát és az első indításkor feljött ez az elfogadós cucc, aztán azóta megy a buli
Igazság szerint mivel túlnépesedtünk időszerű lenne egy jó kis össznépi vallásháború is,szóval ez a nagy imádjuk,szeretjük egymást dolog szerintem túl sok rosszat tesz a bioszférának.
mégcsak ez sem.... te csak szélsőségekben gondolkozol, de amit írtam sztem igaz.... majdcsak összeáll neked, mint a gecis bugyi.... vagy nem... persze nem forgolódom álmatlanul, ha vkivel nem értünk egyet a vallás olyan mint a politika, túl sok személyes érzelem van benne, úgyhogy abba is hagytam...
Szóval csak úgy az emberiséggel van a bajod ám blokk.
Asszem ATOMOT mindenkinek.