havernál kivettük a ház közepén lévő tartó falat, vagyis egy részét kb 4 métert de előre hátra még vagy 3-3 méter fal volt
fölé tettünk 2db 6.5 méteres e gerendát(közte beton) aztán ha jól emlékszem 60x6os laposvasból csináltunk kengyeleket és avval felhúzattunk minden gerendát duplán keresztezve
aztán újra nádaztuk az egészet és ment a vakolat
vagy 20 éve hibátlan, szóval ehhez is értünk nem csak a villanyszereléshez
azt lehet írtam már nekifutottunk vagy 30x de mindig inkább pecázni mentünk, csak a végén (szerintem) elzárta a pinát haver asszonya és mégis meg kellett csinálni
Tudom
Mondjuk nem olyan komplikált, mert ytong van, csak nem akaródzik neki állni.
Másik helyen a tetőtérbe rakott az ablak fölé ilyet, ott egyértelműen látszik, de az meg nincs beépítve, és a tetőt amúgy is át akarom alakítani, akkor ezt is könnyű lesz kidobni.
De komolyan egy ilyen acél I gerenda még többe is kerül szerintem mint az ytong hivatalos áthidalója. Nem értem mire gondolt a hülye gázszerelője amikor ezt így beépítette saját házába.
A régi cégnél volt vizes köves koptató
Pár fék nyerget lekoptattunk fényesre, pedig volt közte huszonéves Jetta nyereg is
Igaz ment 5x 7 órát a kövek között
Utána porfestés és ment a kocsira
De rugót is koptattunk az is fasza lett
Az kizárt pedig baba lenne! Főnökasszonyom használja melóra megölne. Így is mikor 3 hétig volt szépészetin, már venni akart egy szuszkát addig, hogy legyen mivel eljárnia ne kelljen buszozni. Mondtam neki ott a nyenyőce...
Akkor hagyom vakotásan. Csak lecseréltem a nyári felnigarnitúrát másikra egy kicsit nagyobb gumikkal azt jóval ritkább mint a régi azt látszik. De akkor marad így nincs vele meló! (by Ini)
I gerenda sem jobb. Nekem azt használt a buzi az utólagos ajtónál külső falban, és rátette a klíma konzolt hogy ne látszódjon, csak már kilóg alóla a ragyabimbó.
Viszont a külteret a beltérrel elválasztó főfalba építve olyan brutál hőhidat csinál, hogy a beköltözés utáni első évben full fekete penész lesz az ablak feletti sáv. De tény, bírni bírja.
fölé tettünk 2db 6.5 méteres e gerendát(közte beton) aztán ha jól emlékszem 60x6os laposvasból csináltunk kengyeleket és avval felhúzattunk minden gerendát duplán keresztezve
aztán újra nádaztuk az egészet és ment a vakolat
vagy 20 éve hibátlan, szóval ehhez is értünk nem csak a villanyszereléshez
azt lehet írtam már nekifutottunk vagy 30x de mindig inkább pecázni mentünk, csak a végén (szerintem) elzárta a pinát haver asszonya és mégis meg kellett csinálni
Mondjuk nem olyan komplikált, mert ytong van, csak nem akaródzik neki állni.
Másik helyen a tetőtérbe rakott az ablak fölé ilyet, ott egyértelműen látszik, de az meg nincs beépítve, és a tetőt amúgy is át akarom alakítani, akkor ezt is könnyű lesz kidobni.
De komolyan egy ilyen acél I gerenda még többe is kerül szerintem mint az ytong hivatalos áthidalója. Nem értem mire gondolt a hülye gázszerelője amikor ezt így beépítette saját házába.
Pár fék nyerget lekoptattunk fényesre, pedig volt közte huszonéves Jetta nyereg is
Igaz ment 5x 7 órát a kövek között
Utána porfestés és ment a kocsira
De rugót is koptattunk az is fasza lett
Vagy csak simán lefújod kályhaezüsttel, aztán ha már nagyon randa megint átfújod.
http://www.carcolor.hu/shop/hu...
http://youtu.be/3KHfYFItQys
Vegyél egy ilyet és kevertess 2K festéket(ha van hagyományosat ha nincs vizeset) spray nem tartós.