Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egész házat újra csövezni és vezetékelni nem volt egyszerű, elkopott a csákány annyit véstünk
Basszus megkóstoltam a konzervpacalt nem is rossz, igaz megbolondítottam egy jó evőkanál erős paprikával.
Lehet egyszerűbb lett volna másik pinát keresnie?
havernál kivettük a ház közepén lévő tartó falat, vagyis egy részét kb 4 métert de előre hátra még vagy 3-3 méter fal volt
fölé tettünk 2db 6.5 méteres e gerendát(közte beton) aztán ha jól emlékszem 60x6os laposvasból csináltunk kengyeleket és avval felhúzattunk minden gerendát duplán keresztezve
aztán újra nádaztuk az egészet és ment a vakolat
vagy 20 éve hibátlan, szóval ehhez is értünk nem csak a villanyszereléshez
azt lehet írtam már nekifutottunk vagy 30x de mindig inkább pecázni mentünk, csak a végén (szerintem) elzárta a pinát haver asszonya és mégis meg kellett csinálni
Tudom
Mondjuk nem olyan komplikált, mert ytong van, csak nem akaródzik neki állni.
Másik helyen a tetőtérbe rakott az ablak fölé ilyet, ott egyértelműen látszik, de az meg nincs beépítve, és a tetőt amúgy is át akarom alakítani, akkor ezt is könnyű lesz kidobni.
De komolyan egy ilyen acél I gerenda még többe is kerül szerintem mint az ytong hivatalos áthidalója. Nem értem mire gondolt a hülye gázszerelője amikor ezt így beépítette saját házába.
A régi cégnél volt vizes köves koptató
Pár fék nyerget lekoptattunk fényesre, pedig volt közte huszonéves Jetta nyereg is
Igaz ment 5x 7 órát a kövek között
Utána porfestés és ment a kocsira
De rugót is koptattunk az is fasza lett
Akkor szétszed, drótkorong, és fest.
Vagy csak simán lefújod kályhaezüsttel, aztán ha már nagyon randa megint átfújod.
Mondjuk érdemes homokszóratni előtte.
Nah,a husky-s kismuff is bejemvet vesz nem suzukit.

http://youtu.be/3KHfYFItQys
Ha nem folyik belole semmi es fekez mit bantsam?
Azt egyszer vissza kell bontanod Lacám, az addig fog penészedni, míg ott van, még a külső hőszig sem tudja teljesen együtt dolgozóvá tenni.
Lakatos+fényező, mondtam nekik ha nem olyan lesz mint az elvárásom nem veszem át! Olyan is lett. Kapott "új lábakat" is!
Hallod, 3 hétre leállítotok egy napi használatú járművet, hogy szépítgessétek? Van ám giccs, van ám péééz lóvére!
Az igazi az,ha leszarod az egész fékbiszbaszt,és a családoddal vagy,ill motorozol
Az kizárt pedig baba lenne! Főnökasszonyom használja melóra megölne. Így is mikor 3 hétig volt szépészetin, már venni akart egy szuszkát addig, hogy legyen mivel eljárnia ne kelljen buszozni. Mondtam neki ott a nyenyőce...
Az igazi a szetszed,homokfuvat,szintereztet lenne.
Á panelba nem veszek semmit, a szülői ház eladó így is rengeteg a cucc (szerszámok stb) amit majd elhozok ha egyszer megveszik...
Akkor hagyom vakotásan. Csak lecseréltem a nyári felnigarnitúrát másikra egy kicsit nagyobb gumikkal azt jóval ritkább mint a régi azt látszik. De akkor marad így nincs vele meló! (by Ini)
https://www.szerszamkell.hu/le...
Vegyél egy ilyet és kevertess 2K festéket(ha van hagyományosat ha nincs vizeset) spray nem tartós.
Semmit.
Féknyeregre festéket mit fújhatnék ami tartós is (autó)
I gerenda sem jobb. Nekem azt használt a buzi az utólagos ajtónál külső falban, és rátette a klíma konzolt hogy ne látszódjon, csak már kilóg alóla a ragyabimbó.
Viszont a külteret a beltérrel elválasztó főfalba építve olyan brutál hőhidat csinál, hogy a beköltözés utáni első évben full fekete penész lesz az ablak feletti sáv. De tény, bírni bírja.