Tajparaszt várakozik a suli előtt. A gyerekeknek frissen festették fel elsején az ugróiskolát, jöttek ki ma is de csalódottan vették tudomásul a "bácsi" oda parkolt...
Na a kis kő a legjobb. Gondolj bele, 40 ezer kibaszott pecás van a Balcsin, ennyi éves jegyet adnak el, plusz a napisok. Mindegyik bent hagy ólmot, mert balfék. Tonna szám ólmozzák a vizet, át kellene már térni mindenkinek a kő és vas súlyokra.
vas súlyaim vannak én csináltam őket
amúgy szerintem át fogok érni a kőre, persze csak ott ahol be lehet vinni
a kő a legjobb, csak egy kis lyuk lesz rajta meg egy fecni co huzal
Súly elhagyós szerelék esetén nem vasat szokták használni ólom helyett? Éves szinte tonna szám szaggatják be a pecások az ólmot, ha direkt szakítósra mész, akkor célszerűbb vas súlyt használni.
Kevésbé mérgező, mint az ólom.
Ha nincs számottevő terepes múltad,illetve a jelenben sem,elsődleges opció a (lemegyek egy erdei útra akkor,majd irány a kilátó) akkor,izé.Az 1290 (még) készségesebb földön..de ha akoor izé..verstehen na
Meg gondolkodom a gsa-n is, de vezettem és eleg vegyesek az érzéseim... nagyon más... 1290 is játszott fejben, de van aki vett és 4honap utam mar adja is el
lehet van többféle kivitel
nekem munkatársam azt mondta hogy volt egy barátnője akinek volt, aztán alig lehetett érezni
igaz az nem 10xl kanna volt csak olyan átlagos szülés utáni korrekciós kiigazítós
Dobni jobb az ólom
amúgy szerintem át fogok érni a kőre, persze csak ott ahol be lehet vinni
a kő a legjobb, csak egy kis lyuk lesz rajta meg egy fecni co huzal
Kevésbé mérgező, mint az ólom.
nekem munkatársam azt mondta hogy volt egy barátnője akinek volt, aztán alig lehetett érezni
igaz az nem 10xl kanna volt csak olyan átlagos szülés utáni korrekciós kiigazítós