Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
Holnap kellemes tavaszi idő lesz! Remélem ésszel motorozva , de mindenki az utakon lesz! Nem szeretném ha baj lenne! Aki meg mer halni , az haza ne merjen jönni!!
A http után töröld az s-t, akkor sikerül.
Háát majdnem, na mind1 3d-ben megnitva az érdekes.....
Engem az basz fel idegileg,hogy a kancsó rendőrök+hasonló liberális barmok mindent a gyorshajtásra fognak. De a kurva anyjukat olyan még nem volt,hogy mondjuk azt mondanák,hogy a rossz útminőség miatt volt és majd adunk kártérítést.... Nem tudom,hogy itt konkrétan mi volt,persze lehetett emberi mulasztás is....de gyanítom,hogy a"sebesség helytelen megválasztása" lesz a vége
https://www.google.hu/maps/@47...!3m6!1e1!3m4!1sJOV2nWW2UCqL_56kcXV-Gg!2e0!7i13312!8i6656

Valaki mondja már el nekem, hog az istenbe kell linkelni
Nem vagyok egy nagy Photo shopos, mint az a sztár izé mizé...
Napi szinten arra megyek munkába menet, a gyöngytyúk utca a Ferihegyi úttól a cinkotai útig katasztrofális....
Lemerem fogadni ,hogy az S kanyarban veszítette el az uralmát a gép fölött!
Részvétem a családjának
A vizsgamagus?
Az autómágusra gondoltam. Arra aki csavarhúzóval lukaszgatja a Mazdák küszöbét. Meg gyakorlatilag a világ összes autóját ismeri, meg szerelte.
Van haverja?
Így van Pocsi. Napokon meg oldalak tucatjain át csak az idióta gyermeteg poénok tőle meg a haverjától.
De legalább ők jól érzik magukat.
A szomszéd elment a Mekibe és kikapcsolta a wifit,mi?
Hogy mondhatsz ilyeneket most sokkal izgalmasabb tartalmasabb idevaló témákkal teli a fal.
A kutya nem szól hozzád. Egy szürke kis egér vagy. Biztos rád szóltak a szüleid,hogy ne verd a faszod egész nap a gép elött. Hanem menny ki akassz egy csontit a nyakadba és játsz a kutyával.
Megyek pihenni, majd az időmérő után megpróbálok írni, nem biztos sikerül, ugye a sajtósok, a szponzorok stb. Nem könnyű azért egy GP Piot élete, de álomba illő!
Nincs is motorod...
Kidobtam és valaki elvitte, az kukázás....
Ha pénzt adtál érte és új volt az nem kukázás.
És a fene hiszi el neked nem is ismer senki.
"csak motorral németben"
Újat is lehet kukázni, pl. vettem egy új bútort de nem tetszett ezért kidobtam. Halkan jegyzem meg több száz millióba került csak a gomb a fiókokon.
Nem érteni válaszod, mondani magad értelmes?
Életben nem voltam motorral,és csak újakkal foglalkozom.
Mint a leggyorsabb PROFESSIONÁLIS GP Pilot! Kukás te vagy, te kukázol bútorokat németből.