tényleg pont ez számit egy XYZ mijjijós motoron
Ocsem aszongya valami spec usa ball pein hammer.De hogy mire jó zombiirtason kivul.
Mellesleg érdekes de a béemvés réteget éppen pont egyáltalán nem érdekli ez által nem is zavarja hogy ki milyen típusú motorketékpárt birtokol. Van egy egyedi stílus amit e két márka képviselői képviselnek, node tegyék ű dolguk
tisztelet itt is a kivételnek
szerintem átírásra többet költ mint ruhára
próbálják azt felfedezni amit már a japán gyártók rég felfedeztek. az őskövület boxer elvet pedig még mindig próbálják lenyomni a sok buta hívő torkán. van olyan ismerősöm aki -mivel elérte és megtehette- a japán verdát levedlette, r1200 r valamire, majd 1 szezon után már egy cross runner nyergében láttam, persze meg rőkönyödve, nos, nem hozta az elvárható élményfaktort a boxer
hát meg ne hatagudj de csak nevetni tudok azon amit írsz
egy kocka tank. ezt hál isten már nem vezettem pedig felkínálta, 2-3 száz ezer alatt nincs szerviz a járgányon, 2-3 m ft -nak állandóan készenlétben kell lennie ha valami megáll de használni akarod, a felni szett talán gumikkal 1m ft volt rá, és hinnék annak a sok hülyének az 5 literes fogyasztásról amikor 13,6 volt a minimum, 17 felett járt mikor városban pöckölte a tankot. van egy ML 320 is neki, azt P állásban hagyta a háza előtt ,de már a következő indításkor nem találta a fokozatokat 200 e ft-ért újra megtanították váltani.
az A 160 mercije ezt 3-4 x játszotta el. épp most azaz pár hónapja hozta ki az új x5-öt 26M -ért, igaz még nem láttam mert mint újgazdag beköltözött a gazdagok lakóparkjába, egyszerű emberek közé pedig már nem jár őfelsége, de ha elvisz egy körre akkor úgy is elárulja hogy mikor mennyi száz ezer vagy milla repült ki a zsebéből a játékszerére. szépek atraktívak a bmw tütü-k , kényelmesek, csak annak sok nagypofájú ide irogatónak üzenném hogy ha nem lenne a hátatok mögött több milla kp akkor ti sem tudnátok fenntartani egy bmw-t
ugattok hogy kimegy a világból és az isten király hú elájulok verda, de azt nem meritek kiírni hogy milyen áron !
ha egy étteremben kapsz egy pacalpörköltet, mint egy másikban ugyanannyiért egy pacalpörköltet és le is szop a csinos pincérlány mennyit kell gondolkodnod az étterem választáson?