Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagy lássunk már egy szép motort!
Csak buziskodtam, akkor most tényleg...
A fotózást el ne felejtsd! Hátha más is kedvet kap. Már ha van mit fotóznia.
Nem baj majd csak kora du. kell gurulnom vele itt helyben.
Reggelt Neked is! Már gurultam egyet robogóval és kijelenthetem, hogy k..va hideg van.
Reggelit
Ti most végül is miről beszéltek?
Nekem is így logikus, csak így az a kérdés merül fel, hogy mi a francnak tesznek rá fél legókockányi sarkokat, ha nincs funkciója. Reméljük csak dísznek.
A jaratot ha jol tevedek a dugotol az atvezeto csavarig egyenesen vezetik minnel kisebb uton meg a legtelenitoig,kb ugy hogy beferjen a cnc gep feje,nem megy el a sarkokig es vissza.
Látod a képen, hogy nem sokat. Max 2mm a sarokból a legmagasabb ponton. Ives felületet csináltam és csak onnan szedtem, ahonnan kellett.
Amugy nem hinnem hogy a jarat ott lenne,mennyit harapdaltal le belole?
Semmi gond, nekem ez jobban tetszik, mert így nem kell ezzel szórakozni. Ha netán nem én veszem ki a kereket, hanem pl. a gumis, akkor sem kezdi szétfűzni meg feszegetni, mert immár kifér.
Fuzd ki a teleszkopokat a villahidakbol es szet is jon pikpakk.

Amugy ha kivetted a ket stiftaet a betetekrol fel tudod annyira emelni hogy kijojjon a betet alul es leemeled.

A nissinen siman kijonne felul a betet.
Hogyan lehetne? Felül gát van, alul meg a tárcsa-szegecsek képeznek gátat. Ahhoz, hogy azokon átemeljem megint csak be kell nyomni dugattyúkat valamennyire - persze lehet, hogy kevésbé mint így, de mindenképpen kis helyen kell dolgozni. Kényelmetlen.
Itt a szokásos, még mindig én vagyok a téma!
Attól még nem biztos, hogy jó fotós!
De egyebkent honnan jott ez az otlet neked ? nem lehet a beteteket kiszedni amig fent van a nyereg ?
Reméljük nem ott van az olajfurat járat, ahol reszeltem. Még a végén kipukkan, aztán megint vakarhatom a fejem Csobánka TT-n, hogy most mi a fet legyen a kanyarral.
Csak legyen hordos sör meg jumbo
Reszelt tokico byergek mindenhol
Nézzük itt mi van. Semmi? Ok. Szevasztok.
Hát igen ez van. Majd szólok oszinak jó szelfiket csinál.
Attol még atbaszhat... Mai vilagban.
Kizárt. Apósom gyermekkori cimborájának fia a fotós.
Mutass képet milyet csinál! Megmondom lehúztak-e....