Nekem is így logikus, csak így az a kérdés merül fel, hogy mi a francnak tesznek rá fél legókockányi sarkokat, ha nincs funkciója. Reméljük csak dísznek.
A jaratot ha jol tevedek a dugotol az atvezeto csavarig egyenesen vezetik minnel kisebb uton meg a legtelenitoig,kb ugy hogy beferjen a cnc gep feje,nem megy el a sarkokig es vissza.
Semmi gond, nekem ez jobban tetszik, mert így nem kell ezzel szórakozni. Ha netán nem én veszem ki a kereket, hanem pl. a gumis, akkor sem kezdi szétfűzni meg feszegetni, mert immár kifér.
Hogyan lehetne? Felül gát van, alul meg a tárcsa-szegecsek képeznek gátat. Ahhoz, hogy azokon átemeljem megint csak be kell nyomni dugattyúkat valamennyire - persze lehet, hogy kevésbé mint így, de mindenképpen kis helyen kell dolgozni. Kényelmetlen.
Reméljük nem ott van az olajfurat járat, ahol reszeltem. Még a végén kipukkan, aztán megint vakarhatom a fejem Csobánka TT-n, hogy most mi a fet legyen a kanyarral.
Amugy ha kivetted a ket stiftaet a betetekrol fel tudod annyira emelni hogy kijojjon a betet alul es leemeled.
A nissinen siman kijonne felul a betet.