) Én most még gyorsabb vagyok Nálad, de nem kunszt túlfejlődni engem. Én az első 20 percben gyorsultam 8-10 mp-t mert meg kellett tanulni a nyomvonalat. Azóta kb. 2 mp-t fejlődtem 9 év alatt de úgy, hogy közben a motor is jóval erősebb lett, szóval semmit nem fejlődtem.
Feltehetőleg nem is fogok, mert nekem ez a lendületből buziskodás nem tetszik. Nem azért van 170 lovas motorom, hogy nagy finomkodva keressem a tizedeket. Hanem azért, hogy minden kanyarból úgy jöjjön ki, hogy a szerb határról kell összeszedni a seggét.
Mióta volt ott egy frontális karambol inkább óvatos vagyok, és kerülöm délutáni jóidőt. Motoros benézte az egyik kanyart, és a szembejövő vétlen motoros meghalt.
Akkora a mélyszegénység, hogy mozdulni nem bírsz a pöcsölő kabriósoktól, meg a motorosoktól.
300 forintos benzin se segít az ügyön, meg a külföldi merényletek se. Mindenki inkább belföldön kotor.
Gondoltam is magamban: "Te koma, nem sok ez?"
Aki utcáról jön, az nem tud olyat, mint Chrobák, de azt nem is adja a szem. Utcán ha jön egy kannyar, akkor azt meg kell fékezni még akkor, amikor még meg lehet. Nem lehet beengedőset játszani, mert ha benézted a kezdősebességet még a kanyar előtt, akkor a dönött állapotban azt már nem javítod ki, főleg nem a nagy tempójú kanyarokban, ahol a tévedés javításához szükséges rádiusztöbblet lényegesen nagyobb a sáv szélességénél. Ott akkor dobtad a kanalat. Én 20 éve motoroztam, mikor először pályanapra mentem és azóta is javarészt utcán. Nyilván nem erőltetem azokat a dolgokat, amik a "motorvezetés" fogalmán túlmutatnak.