Annak már ilyen hátsó lámpája volt(a tolatólámpa a lényeg)
Azóta az anyjánál áll a garázsba pikk-pakk állapotban eredeti rendszámmal. (kb mint a képen) ez a fajta hátsó lámpás még.
fizetve van utánna minden kb. évente egyszer áll ki vele elhúzni egy utánfutót. havonta egyszer beindítja. Após az a fajta ember akinek mindíg volt autója de sosem használta mert kímélte
Azóta is biciglivel jár az autó meg szűk 40 évben ot áll a garázsban 2 évente műszakiztatva, kötelező biztosítással
álmok
Épp akartam mondani amikor itt festegetek nálam azt rendelitek magatoknak a pizzát 1-el többet rendeljetek,hogy nekem is legyen
szeretettel várlak ide benneteket unalmatokban szépen puszié kifestetek nálam
te sem tudnád megmondani, hogy egy vödör mág fél millió szem vagy fél milliárd, vagy mennyi a kettő között. Nyílván ki lehetne góglizni,hogy egy mákszem átlag mérete egy vödör térfogata abból lehetne egy erős tippet csinálni, de ha ránézel a mákkal teli piros vödörre elképesztő marhaságot fox mondani
hüje.
Dobj már róla néhány képet meg mi a története? Hogy maradt az nálad
remélem nem énrám gondoltál
Aztán januárban hazajött a haver amerikából. összeültünk régi haverok egy pókera. Jólberúgtunk meg tuti elszívtam estétől hajnalig vagy 3 doboz cigit.
Ilyenkor az szokott lenni, hogy 3 napig rá sem tudok nézni.
Aztán azóta nem gyújtottam rá
A kocsiba maradt még 2,5 doboz cigi minden nap látom meg rakosgatom a menetlevél miatt de teljesen hidegen hagy
A matematikus kiszámolja a vödör térfogatát, és a mákszem méretével elossza.
A mérnök pedig megnézi a vödör katalógusban, az adatlapot, hogy mennyi mákszem a kapacitása
De a statisztikusnak ránézésre kell megbecsülnie.