vagy ne csináljának, mert ezek a félmegoldások pont arra jók, hogy a vírus szabadon terjed de a gazdaság meghal. Minden nap egyre több üzlet bezár, mert rájönnek, hogy feleslewgesen vannak nyitva. Én hétfőn mind az 5 üzletemet bezártam én voltam at utolsó aki lekapcsolja a villanyt. Csak szar azért feladni az egzisztenciámat, hogy közben akormány igazából nem csinál semmit. Legalább is a vírus terjedésének amegakadályozásával kapcsolatba. A trmelő, kereskedő és a szolgáltató szektort már profimód a padlóraküldte a semmiért
....viszont nagy fegyelemről beszélt, hogy mindenki betartja a kijárási tilalmat és a boltokban meg mindenhol a távolságot és a maszk stb. viselését. most vásároltam az osonyban és a pénztáros panaszkodott, hogy az előző vevő az arcába hajolva dumált neki (nem volt maszkja még nem kaptak) mire én hangosan felhívtam a figyelmet a távolságtartásra és, hogy mekkora barom aki legalább ezt nem tartja be ha már nem visel semmi védőeszközt (rajtam mindig van maszk és kesztyű másfél hete ha közösségben vagyok) erre gyorsan a hallótávolságon belüli pénztáraknál is hátrálni kezdtek az emberek.
Maszk is van az ő állítása alapján pocsékolásig.