Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek ötlete mit kéne nagyobb puhafalú medence alá tenni vagy épiteni? Bár épiteni nem szeretnék, viszont ezek a gumilapok baromi drágák.
Ok..arányaiban nézd.
A kb akkora ország mint mi-re irtam
Sokra mentek vele.
Spanyolok? Négy és félszer annyian vannak és jóval nagyobb terüketen
Azokat a helyi.polgármesterek vezetik be. Én viszont testközelből látom a betegellátást ami most egyáltalán nincs, illetve nekem annyiban van hogy a háziorvos jóismerős, meg még jónéhány és azok amenyyire engedi a lehetőség fogadnak. De senki mást. Papir az ajtón nincs rendelés. Sokat tudnék tapasztalatból mesélni és nem olyan információkból amiket kommunikálnak. De most tényleg ne legyen valódi beteg senki.
De amúgy most komolyan! Nekem semleges Orbán megy Gyúrcsány meg Lőrinc...meg mind....én a saját utamat járom,abba meg nem szólnak bele.
DE!
Mi a faszért vagytok ilyenek srácok? Van 2000 beteg,ami lófasz! Időben bezárták a sulikat,bevezettek intézkedéseket,kevesen haltak meg eddig....mi a büdös fasz bajotok van ezzel??? Jobb lenne ha meghaltak volna eddig 100 ezren? Vagy ha úgy járnánk mint a többiek ahol naponta 1000 ember halt meg? A Spanyolok kb akkora ország mint mi....nézzétek már meg mi van ott srácok!!! Mi a faszért sírtok bazdmeg?
Ja hogy lopnak? MINDEGYIK faszrágó párt lopott emberek!
Meg ez a teszt basszátok meg. Ha 1 millió tesztet csinálnának,akkor is 2000 beteg lenne kórházban nem? Vagy akkor több?
Én nem politizálok,mert nincs értelme. Soha sem okolok másokat ha valami nem jó,arról egyedül én tehetek!
De a Háziorvosokra az vonatkozik amit írtam. Arról nem is beszélve,hogy NEM FOGADNAK koronagyanús beteget!
Az egészségügyi intézményeket ha nézzük,akkor Budapest és Szolnok ahol sok a koronás...ezek a központi “gyűjtők “,ahol van felszerelés. Ezt a két helyet tudom,mert van ismerős Szolnokon. Pestet meg Kéritől kérdezd meg. Most Miskolc és Pest kap maszkokat postán keresztül,több százezret.
Az új szigorítások végett.
Nekem kicsit se jött be valahogy.
Hagyd...nagy csopperes a srác
Az lesz az.
Érdekel,.eddig csak elmentünk mellette.
Értem. Akkor minden a legnagyobb rendben van. Csak rosszul komminujálják le. Az a gond hogy a rendelőben sincs több, pedig az nem magán. Meg aztán ez elég gazdad város, pénzért is vennének abból a 73 millióból
Nagyon nem, teljesen kényelmes, siklik az úton, nem basz oda a gerincednek, nincs az az úthiba ami a 350kg-nak odabaszna
Azt nrm tudom a láb meg a kar mennyire fárad el. Ez pont egy alacsonykormányos motor.
Lab es karokelol, kibaszott kenyelmetlen, es minden utes a gerincet eri, jo hogy kicsi a tank, sokat lehet pihenni.
Pontosan ilyen...én is meglepődtem. Van lelke ezt mondják,de valahol értem a dolgot...
Ez nem csopper...
Nem tudom bemásolni ide a facebookos hirdetést hahun meg nem találom. Alacsonykormányos, kék, 20ezer mérföld, 3milla. Én mentem vele tehát a tehetséget beleraktam. Meglepődtem amúgy, nem kéne ilyen jellegű motor de meg tudom érteni azt aki ilyet vesz, van egy “varázsa”. Minden rezeg rajta, le akar esni, szét akar esni menet közben meg teljesen kisimul. Oldaltámaszról felbillentve a 340kilója is meglepett
A polgarmester nem momentumos?
Clausewitz. "háború a politika folytatása más eszközökkel".
Na szoval kb ez van a szinfalak kozt, csak nem fegyver es bokorugrok hanem penz, hatalom, mediabefolyas, es nem egymast lovik emberek.
Az a helyzet hogy ugyanez van nyugaton is, csak helyen kezelik az emberek.
Ami azt illeti ebben a "tarsasjatekban" a jelenlegi kormanyoldal merfoldekkel jobban jatszik. Megjegyeznem hogy letagadhatatlaz ellenzeki oldal meg olyan mertekben inkompetens alakokat (minden kritika ellenere a kisemberi szinten jobban allunk megelhetes ugyben) alkalmaz hogy komoly tudatmodositas nelkul lehetlen komolyan venni barmelyiket. Egy-ket realisabb szereploje van az dllenzeki oldalnak. De amig a fo vonal ilyen Szabo Timeakbol all semmi eselyuk.
Ha csopperes leszel, akkor lesz trélered is....
Még nem végleges a HD. Csak a kosárban van...még ki akarok próbálni 2 motort
Linkeld..
Nem is rád gondoltam most ja de ne hisztizz baszod, tudok neked egy motort HD DYNA CUSTOM nem tudom mit jelent ez de ezt írja a hirdetés
Legalább többet motorozom te kis fasz
Szluinban aludtam egyszer, ott tudok egy kellemes pálinkával váró szállást. Egyébként szerintem a legtöbb szállás ott ilyen
Ha nem legfontosabb célpont a tenger akkor szerintem egy nagyon jó kört lehet ott túrázni, gyalogosan leginkább. Várak, vízesések, vízimalmok meg van ott minden. Bosnyák oldalra is átautózva, nagyon pöpec zsírúj aszfalt vezet át, Plitvicetol kicsit lejjebb az 1-es úton, asszem 1-es.