Én meg mindig nem értem hogy egy mezei influenza ami több sok esetben áldozatot szed mint a korona vírus miért nincs semmi megelőző védekezéshez kötve
Pl amikor kimutathatóan no az influenza beteg szám sehol sem látni egy maszkot sem se orvosnál se boltokban sehol sem
A korona meg azért fura mert most pár hétig igazándiból nem történt semmi jegelte a “kormányunk” a terjedését volt 3 ezer észlelt fertőzött( gondolom ennyi volt láthatóan és jobban beteg) 300 halott
Ez azért messze van a 10 milliós lakosság teljes fertőzéséhez szóval ha megindul újra az élet kb leszünk mint márciusban
Szóval a nagy csúcs laposítás túl jól sikerült mert a csúcsot meg sem közelítettük, igazándiból még el se indultunk a csúcs felé
A 300 koronás halottat meg csak hasonlítjuk össze a 2017 és influenza szezonnal www.napi.hu/magyar_gazdasag/ot...]https://www.google.hu/amp/s/ww...[/url]
A paralmenti ülésekbe néha.belekukkantok mert mióta a szélső jobb jobbik átment szélső balba azóta a Jakab állandó megnyilvánulásai többnyire kabaréba torkollanak amire a dk képes rátromfolni. Szóval az egész ellenzék.egy komplett dilettáns banda, a hadházy meg nem.is értem miért kap fizetést amikor gátolja a parlamenti munkát és teljesen ugy viselkedik mint aki nem százas.
Ellenben Mesterházi ujabban kellemes meglepetés.
Biztos hogy nem tudok, mert hétvégén még csak érdeklődni se tudok sehol. Alapjábanvéve a mostanit akartam kicsit rendbeszedni, de szembesültem azzal, hogy a földbe lévő része az évek.során elkorhadt. Igy aztán semmi értelme foglalkozni vele, eljárt felette az idő. Köszi előre is.
A zach dani mar mrntegeti a karigerit.hogy szar az ut,a bkv is,meg ugyis csak 30 az atlagsebesseg,,meg olyan a kultura hogy tuti gyorshajtanak,a rendorok meg ugyis szenne birsagolnak majd mert megszokasbol vezetnek.
Közben az indexesek is kezdik felfogni hogy miért nem tesztelnek feleslegesen mindenkit, azért 2 hónap alatt eljutott a tudatukig amit az elején is mondtam, csak persze szerintük erről is a kormány tehet https://index.hu/velemeny/olvi...
"Ezek", "bassza az anyját", remélem a következő alkalommal a Te városodat zárják le. Majd kíváncsi leszek hogy viseled.
Ez egyszer már előjött, hogy pest felelőtlen. De ez már akkor is faszság volt. Csak jobban előtérbe került. Azon a meleg napon vagy hétvégén, már nem emlékszem, itt Szegeden is tömve volt a liget. Semmivel nem volt különb a helyzet.
Röviden ennyi....
meg liberalizmus van
Van mindenhol polgármester, akik saját hatáskörben dönthetnek. Több települést le is zártak. Még pizzát sem szállítottak a szomszéd településre.... úgyhogy létezik megoldás saját hatáskörben is.
Nekem egyetlen egy bajom van ezzel az egésszel.Tételezzük fel hogy a fővárosban tényleg olyan nagy korona baj van hogy ezt így kell intézni,akkor kérdem én mi picsáért kell engedni hogy ezek ellepjék a balaton partját és hogy hozzák a vírust magukkal?
Persze tudom,neki ott van nyaralója vitorlása,de még ezzel sem lenne baj,de bassza az anyját ezek oda járnak boltba,fagyizgatni lófrálni.
Én megértem, ha mennének. Csak vagy kicsit szop az otthon maradásal, vagy sokkal nagyobbat, ha a járvány jobban terjed.
Tehát röviden két pofon közt kell választani, a kicsi pofon meg a nagy pofon.
Lassan úgy beszélnek egyesek Pestről, mintha ők ott laknának, máshogy viselkednének(Persze tudom, vannak akik akkor sem mernek majd elindulni, amikor már lehet, mert ez gyilkosság, meg a tetőzés sem volt meg, meg sehogy sem jó). Én ugyan úgy próbálnám megtalálni a kiskapukat. Most ők beszopták ezzel sajnos, de megertem teljesen, aki 5 nap munka után, ki akar kapcsolódni. Aki otthon ül, meg telenyomták az agyát a tv-ben, azoknak a legnagyobb a szája. A többi csak próbál élni.
.
Pl amikor kimutathatóan no az influenza beteg szám sehol sem látni egy maszkot sem se orvosnál se boltokban sehol sem
A korona meg azért fura mert most pár hétig igazándiból nem történt semmi jegelte a “kormányunk” a terjedését volt 3 ezer észlelt fertőzött( gondolom ennyi volt láthatóan és jobban beteg) 300 halott
Ez azért messze van a 10 milliós lakosság teljes fertőzéséhez szóval ha megindul újra az élet kb leszünk mint márciusban
Szóval a nagy csúcs laposítás túl jól sikerült mert a csúcsot meg sem közelítettük, igazándiból még el se indultunk a csúcs felé
A 300 koronás halottat meg csak hasonlítjuk össze a 2017 és influenza szezonnal
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ot...]https://www.google.hu/amp/s/ww...[/url]
Átfogó kép a mostani ellenzékről
Ellenben Mesterházi ujabban kellemes meglepetés.
Közben az indexesek is kezdik felfogni hogy miért nem tesztelnek feleslegesen mindenkit, azért 2 hónap alatt eljutott a tudatukig amit az elején is mondtam, csak persze szerintük erről is a kormány tehet
https://index.hu/velemeny/olvi...
kocsog, kanari, biciglis, nem otthon marado pestiek.
Ez egyszer már előjött, hogy pest felelőtlen. De ez már akkor is faszság volt. Csak jobban előtérbe került. Azon a meleg napon vagy hétvégén, már nem emlékszem, itt Szegeden is tömve volt a liget. Semmivel nem volt különb a helyzet.
meg liberalizmus van
Van mindenhol polgármester, akik saját hatáskörben dönthetnek. Több települést le is zártak. Még pizzát sem szállítottak a szomszéd településre.... úgyhogy létezik megoldás saját hatáskörben is.
Persze tudom,neki ott van nyaralója vitorlása,de még ezzel sem lenne baj,de bassza az anyját ezek oda járnak boltba,fagyizgatni lófrálni.
Tehát röviden két pofon közt kell választani, a kicsi pofon meg a nagy pofon.
http://youtu.be/UeoiTs9ZUuY
.