Mindez semmi, én elengedett kézzel iszom a gyümölcslevet, szélirányban a motor hátsó kerekét kompresszorozva, egy felborított vödrön !! !! Ezt csináljátok utánam!!
Fene tudja
Pl nejem oktatást tarthat maga Jézus is kb szart se érne el
Mert amit nem tudok megcsinalni azt ezután se fogom tudni a sok éve beidegzoditt hülyeség meg amúgy is megmarad
Aki kezdő annak jó dolog vagy aki nagyon akar tanulni-fejlődni és csak kis rutin van
Ha nem azt a baromságot mondaná Dodor is hogy a motort a súlyunkkal irányítjuk, meg behúzzuk a kanyarba a motort, akkor lehetne az ellenkormányzásra is tanítani az embereket már a rutin gyakorlatokon is, valami jó nehéz dög motorral, amin szart sem ér a súlya senkinek, sokkal kevesebb olyan kisodródás lenne, amikor egyenesen döntés nélkül sodródik le az útról valaki.
Aztán miközben az ellenkormányzást égetik be a diáknak a szlalompályán, lehet azt is beléjük verni, hogy mindig oda nézzen ahova megy, és ne a motor elé hanem a kanyar legtávolabbi pontjára.
Ez után osztrák női lovagló tartásban jobb kezet hátrakötve is elirányítaná mindenki a motorját. (egyik vezetéstechnikai tréningen ez volt a feladat)
Én teljesen veszélymentesen kanyarodni a képernyő előtt tudok akár saját akár mások kanyargását nézem.......bár igaz, volt, hogy elejtettem a sörösüveget és a lábujjam megkékült.
Ne kezdjük az álszenteskedést. Te is motorozol közúton, élvezed is a kanyargást, már ha nem te is olyan vagy mint Alfa hogy csak egyenesben tudja húzni.
Tök mindegy milyen stílusban nyomja valaki. Kiülve kanyarodni nem veszélyesebb mint kiülés nélkül.
Aki már akkora profi, az már nem a közúton feszegeti a tudását, vagy annak a hiányát.
Gyakorolni, ahogy te írtad veszélyesnek tartom közúton.
Természetesen ott is lehet.
Általában én is csak kicsit irányba hajolok. Az a baj, hogy sok buzi autós átlóg, szar és keskeny az út, szóval nem szoktam erőltetni, inkább belenyugszok hogy közúton nem tudok rendesen menni biztonsággal.
Miért ne lenne rá alkalom? Ez csak döntés kérdése. Ugyan azt a kanyart lehet kiülve, meg nem kiülve venni. Még a köridőt sem befolyásolja közvetlenül a kiülés.
Értem én hogy nem tudjátok hogy kell, nem gyakoroltátok, fogalmatok sincs, hogy kell csinálni, ezért nyomoréknak érzitek magatokat, (kezdők úgy is néznek ki ) amikor még is megpróbáljátok, így a gyakorlás és fejlődés helyett egyszerűbb hülyeségnek titulálni, mint beismerni, hogy ti ezt nem tudjátok, de ettől még ez egy olyan technika, amivel jobban, stabilabban lehet kanyarodni.
És az sem utolsó, hogy ha véletlenül mégis kiesik alólad a motor, te már a földön vagy. Nem fogsz esni egy centit sem.
Persze értem én hogy eleinte félelmetes elválni a motortól és külön mozogni tőle, mert a motor pattog melletted az úthibákon te meg az aszfalt felett úszol. Minden épeszű ember ösztönösen kapaszkodik a motorba, mert attól reméli a biztonságot. Ráadásul elsőre nyögvenyelősen jön ki hogy ki kell lógni oldalra, aztán visszamászni. ( a videóban is ezt csinálta a srác) De ez csak akkor van így ha rossz a ritmus. Jó ritmusban a motor lendületét használod, hogy vissza emeljen a nyeregbe, vagy átrakd magad a másik oldalra, sokkal gördülékenyebb, természetesebb és könnyedebb lesz az egész mint a krumplis zsák stílusban megerőszakolni a motort.
Valóban nincs szükség arra hogy a végső határokat kimotorozza valaki közúton, de ettől még lehet ebben a stílusban motorozni, és gyakorolni.
Persze elképzelhető hogy nem kiülve valaki gyorsabban kanyarodjon. Ez kb. olyan volt mint amikor én megelőztem egy Ferrarit a 120-as Skodámmal igaz hogy címet keresett, de akkor is a Skoda gyorsabb volt
Serintem ott a gnd hogy a videjos ipse ugyan lelóg,meg térdel de a feje ugyanúgy középen van,ergo feleslegesen tornázik.
legalábbis dodor ezt mondja.
Celeb ide vagy oda igaza lehet.
Amúgy ma felültem egy tiger 900-ra.............tyűűűűűűűűűűűűű mekkora baszom tablet van rajta,kellene,kurvára.
És leért a lábam.
Épp az eleje a lábujjaim mindkét oldalt mert tacskólábú vagyok.De elgondolkodtató így közel a 60 hoz.
Többször láttam szerpentineken akik már az egyenesben kiülnek és a kanyarban a seggük a földön volt miközben feltartották a csoppereseket. ......nyilván van értelme kiülni, de ennek azért feltétele, hogy haladjon is a rider, én pl. kackiásan egyenes derékkal legfeljebb a fejem hajtom be a kanyarban, nekem ennyi is elég, de aki jól csinálja azt jó nézni is.
Pl nejem oktatást tarthat maga Jézus is kb szart se érne el
Mert amit nem tudok megcsinalni azt ezután se fogom tudni a sok éve beidegzoditt hülyeség meg amúgy is megmarad
Aki kezdő annak jó dolog vagy aki nagyon akar tanulni-fejlődni és csak kis rutin van
Az nem minden.
Csak az lehet jó motoros aki folyamatosan képezi magát.
Aztán miközben az ellenkormányzást égetik be a diáknak a szlalompályán, lehet azt is beléjük verni, hogy mindig oda nézzen ahova megy, és ne a motor elé hanem a kanyar legtávolabbi pontjára.
Ez után osztrák női lovagló tartásban jobb kezet hátrakötve is elirányítaná mindenki a motorját. (egyik vezetéstechnikai tréningen ez volt a feladat)
Ebben nekem sokat segítettek, segítenek a vez.tech tréningek.
Sokan ezen vannak, de nem elegen.
Sok tragédia elkerülhető lenne.
Tök mindegy milyen stílusban nyomja valaki. Kiülve kanyarodni nem veszélyesebb mint kiülés nélkül.
Gyakorolni, ahogy te írtad veszélyesnek tartom közúton.
Természetesen ott is lehet.
Értem én hogy nem tudjátok hogy kell, nem gyakoroltátok, fogalmatok sincs, hogy kell csinálni, ezért nyomoréknak érzitek magatokat, (kezdők úgy is néznek ki
És az sem utolsó, hogy ha véletlenül mégis kiesik alólad a motor, te már a földön vagy. Nem fogsz esni egy centit sem.
Persze értem én hogy eleinte félelmetes elválni a motortól és külön mozogni tőle, mert a motor pattog melletted az úthibákon te meg az aszfalt felett úszol. Minden épeszű ember ösztönösen kapaszkodik a motorba, mert attól reméli a biztonságot. Ráadásul elsőre nyögvenyelősen jön ki hogy ki kell lógni oldalra, aztán visszamászni. ( a videóban is ezt csinálta a srác) De ez csak akkor van így ha rossz a ritmus. Jó ritmusban a motor lendületét használod, hogy vissza emeljen a nyeregbe, vagy átrakd magad a másik oldalra, sokkal gördülékenyebb, természetesebb és könnyedebb lesz az egész mint a krumplis zsák stílusban megerőszakolni a motort.
Valóban nincs szükség arra hogy a végső határokat kimotorozza valaki közúton, de ettől még lehet ebben a stílusban motorozni, és gyakorolni.
Persze elképzelhető hogy nem kiülve valaki gyorsabban kanyarodjon. Ez kb. olyan volt mint amikor én megelőztem egy Ferrarit a 120-as Skodámmal igaz hogy címet keresett, de akkor is a Skoda gyorsabb volt
legalábbis dodor ezt mondja.
Celeb ide vagy oda igaza lehet.
Amúgy ma felültem egy tiger 900-ra.............tyűűűűűűűűűűűűű mekkora baszom tablet van rajta,kellene,kurvára.
És leért a lábam.
Épp az eleje a lábujjaim mindkét oldalt mert tacskólábú vagyok.De elgondolkodtató így közel a 60 hoz.