Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hasznàlt ezredes is jò,vagy csak a frissen fènymàsolt?
Ha hozol par ezrest akkor elfogadom toled.
Mennyi az a nem sok pénz? Én nem hasznàlom,megvàlnék töle.Van egy enyhe hibàja,de javîthatò.
A rendorsegen feszes nacis homokosok isszak a vegan lattét es dragqueen-ekkel egyeztetnek manikur praktikakat.
Ja,a drog,kurvak es rablasok meg maguktol eltunnek.
De legalabb a fegyverpiac szarnyallni fog
Gyarmatosítóknak nem kell már menni majomért, házhoz jönnek.
Ja, nekem is pont ez ugrott be, 93-ban sci-finek tartottuk, most meg itt van... illetve még csak az usákoknál
bár a no-go zónákat már sikeresen átvettük tőlük - szerncsére "mi" még nem teljesen, de Ejrópa már igen.
A normalis fazonokat igen.
Fuggetlenul a kimeneteltol,lesz e meg rendorseguk vagy nem,hogy a halálba fognak egy letartoztatast mrgcsinalni?
Megkerik hogy ugyan bilincselje meg magat?
Korberohogik a rendort.Tenyleg fel kell oszlstni es olyan lesz mint a Stallone filmben?
Egy kemenyebb getto banda most hatradol es ker egy kavet.
Es tovabb szivatja batrabban a fekete lakossagot.
A gazdag feherek most is meg a jovoben is megoldjak privalt biztonsagi szolgalatokkal.
Nincs vakakinek tetőboxa amitől szabadulna nem sok pénzért? Öreg kopott repedt is jó, sőt!
nem sajnálom őket cseppet sem.
Most azért megy molotov koktélra és téglákra suska rendesen.
Gyakorlatilag mindegyiken voltam az elmult években minmum 3-4x.
Ahová pálya vezet, oda általában megy országút is. Nem kötelező pályázni, lehet élvezve is menni.
Buzi usákok már nem tudják mire elbaxni a pénzt na arra jó
Simán meg lehet sütni bundában,egy sőrűbb párizsias verzió,citromkarikával és röszti mellé.
Öregszem,nem viselem olyan jól a 400km autópályát mint régen,és voltam eleget,emlékszem milyen.
... vagy az is lehet, összeköltöztek, élnek boldogan, csak titkolódznak
Ja, értem. Mint a divat harleysok? Elviszem tréleren ott meg villogok.
Öreg hiba, én is elkövettem... szereted, tartod, aztán egyszer úgyis elromlik... megutálod a szopás miatt, meg bux rajta Kilépni amíg lehet, aztán csak a szépre emlékezni - ez csak a helyes út
Már megint büszkélkedsz, Teeee marha!
Sehol egyetlen db. árva Zaporozsec ???! Vazzeg??!
Ma ez a menő a városban,szerinted?
Nekem a régi chevy jobban bejön.

http://youtu.be/UIgtDbiOF5s
Szénabálákat vinni,hétvégén meg felpattintom a motort és irány valami messzi szerpentin.
De mire?
Csesszék meg a villanyteslások.ez kurvajó.

http://youtu.be/-GJPTO2r_g0