akkor ez még nem a jobbik éned
noveber 24 én van a gyerek szülinapja addig még ha minden nap 2x felhánytorgatom előbújhat nagy kövér testedből
Valóságban is ajándéknak gondolnám
Hát nem lenne mindegy neki, hogy még 15 évig kb. élete végéig
ott porosodik fent a padlásán vagy egy tündéraranyos 6 éves gyereknek örömet okozna
Sejtem, hogy van ilyenje de azt nem tudtam, hogy ilyen mélyen bújik meg
Ahogy mondani szokták a rút külső is takarhat érző szívet
Szerintem ini még valami gyerekkori traumáját dolgozza fel.
Puhítom még kicsit, hátha tudok hatni a jobbik énjére.
Kell, hogy legyen benne valamennyi jóság
Legalább a jóságnak egy kicsi árnyalata ami azt mondatná vele ,hogy itt van pipi baxd meg szerezz örömet a srácodnak, aztán dobj a vidám pofájáról egy fényképet
hátha alszik rá néhányat oszt meggondója magát
b@xt meg a diavetítőd
Mert használni csak a lenti sarokkanapét használod, de azt sem úgy, hogy emelgeted
ha meg valaki kérne belőle valamit legalább mondhatnád, hogy inkább felgyújtod
30-al nem tud megtenni egyenes úton 20 métert, hogy rommá ne törné magát és másokat
Mit kéreted magad?
A port fogja a padláson az a vacak örülj neki, hogy ingyen megszabadulhatsz tőle
jófogáson 4 ezerért van ilyen gép fent még 2 ezerért akár 50 filmel
Vagyis így fekete jövedelemhez jutnál,
ami után nem fizetnéd meg az szjá-t vagyis meglopnád az államot.
Már pedig ha az államot meglopnád akkor meglopnál engem is az 1-6-ig okosokat meg a fórum összes tagját, a szüleidet a mi szüleinket a barátainkat, minden itthon élő közeli és távoli rokonainkat
Te egy tolvaj vagy
Majd megmondom a kisfiamnak, hogy azért nem lesz szülinapi diafilm meg diavetítő, mert az a bácsi akinek a padlásán porosodik inkább felgyújtja mint nekedadja
Ő még hisz az igazságban az igazmondásban, a nagylelkűségben és az önzetlenségben
r a posta felét fizetem
Eleve nem vonulunk,diszfaszkent a tobbi molyaggyal egyutt.