Ahogy ismerem magamat: sokkal többet szívnám, mint a rendes cigit. A lakásban 15 éve nem gyújtok rá, és eddig a kocsiban is simán megálltam hogy össze büdösítsem. Igaz, lassabban érek az úticélomhoz, de a derekamnak is jót tesz az óránkénti 5 perc megállás, kinyújtózás. Akkor meg tuti szívnám mindenkor, mindenütt.
meg kell venni levelesen
áztatni majd papír vágón összevágni
egy ismerős így csinálta vagy 40 évig, megvan a módszer hogy kell áztatni higy ne legyen geci erős
a leveles tök olcsó mert az nem számít még jövedéki terméknek
én még 1 napja használom szerintem jó Persze bővebben majd 1 hónap múlva
Hát azt írja állítólag a hagyományos cigihez képest 95%-kal kevesebb károsanyag jut a szervezetbe. Eleve nem szívjuk tüdőre a papírt.
Nem büdös tőle se a kezed, se a ruhád, nem ívódik be semmilyen kárpitba, nem égetsz ki vele semmit gyakorlatilag gőzt eregetsz. Nyugodtan nyomhatnád a rötyóba vezetés közben nem kellene megállni feszt Persze vannak hátrányai is 20 szál után tölteni kell Persze lehet szivargyújtórol is tehát nem akkora gáz.
Hát engem rábeszéltek.
ezért égetik a cigiben vagy ha sütiben van előbb vajban hőkezelik
a hipszter gyerekek java része már 5-6 éve is ilyen szarokat szívtak
Persze kőrösi szinten beszélek
áztatni majd papír vágón összevágni
egy ismerős így csinálta vagy 40 évig, megvan a módszer hogy kell áztatni higy ne legyen geci erős
a leveles tök olcsó mert az nem számít még jövedéki terméknek
Hát azt írja állítólag a hagyományos cigihez képest 95%-kal kevesebb károsanyag jut a szervezetbe. Eleve nem szívjuk tüdőre a papírt.
Nem büdös tőle se a kezed, se a ruhád, nem ívódik be semmilyen kárpitba, nem égetsz ki vele semmit gyakorlatilag gőzt eregetsz. Nyugodtan nyomhatnád a rötyóba vezetés közben nem kellene megállni feszt
Hát engem rábeszéltek.
Ráadásul tényleg divat izé.....
Gondolkoztál már rajta?