Jól látod...A szar..ami nem megy le a klotyón...Itt vannak újra...és van akit be tudnak palizni...a sok belpesti...szakállas...tyúkmelllü....romkocsmás...rolleros..gender huszár...
Az szdsz csinálta a legtöbb kárt de az mszpnek türni kellett a szavazatok miatt, különben nincs kormányzás. Végülis.csak azt baszták szét amit rájuk biztak
A Trabi előnye volt, hogy nem sajnálta az ember annyira, persze én arra is vigyáztam. Aztán lett egy Suzuki, de a Trabi megmaradt napi használatban, mert azt utcán parkoltam, egyszerűbb volt vele közlekedni.
Hu baszki...Nálad nagyobb a baj mint gondoltam...Ez a régi szdsz...új nevekkel vagyis arcokkal...mert a a java...a régiek gyerekei...Ezt az index nem irta le mi???..
Hova gondolsz, anno megegyeztek hogy nem basztatják egymás ügyeit mert akkor visszafelé is ez lesz. Orbán kicsit tullött a célon mert ugy volt hogy váltogatják egymást. De igy se merik.mert nem évültek el az ö ügyeik se még
:-)
Vagy inkább ez. Azt is a vádlottak padjára tenném aki kitalálta, hogy ezek a szarok közlekedési eszközök.
https://www.origo.hu/itthon/20...