Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elég szottyadt a mami
tévében kellett volna mutogatni a cenzúrázatlan véres fotókat erről a balesetről
Nem is tyúkmellű.....
""...a turistabuszon egyedül utazó sofőr nem sérült meg...""

:-)
De nem ELÉG jól!
Nem rád irtam...A höseidre...
Nem csak renyo, hizas is, baszki. te jol elsz na.
Teljesen jogos......
Ezek közül csak a szakállas és a tyúkmellű passzol rám - bár annyit híztam az elmúlt 10 évben, hogy az utóbbi már nem látszik....
Tervezett avulás, politika...na jöhet egy kis COVID?

Vagy inkább ez. Azt is a vádlottak padjára tenném aki kitalálta, hogy ezek a szarok közlekedési eszközök.
https://www.origo.hu/itthon/20...
Lebuktam, vaze....
Jól látod...A szar..ami nem megy le a klotyón...Itt vannak újra...és van akit be tudnak palizni...a sok belpesti...szakállas...tyúkmelllü....romkocsmás...rolleros..gender huszár...
Látof, hogy semmi különbség? Akkor viktor még se geci?
Mi nem sirunk, bár igazábol te se csak nyivákolsz hogy milyen szar
Miért, most nem a KDNP csinálja a legtöbb bajt, keveri a legtöbb sz@rt?
Jobb röhögni, mint sírni....
Ja, hát a kirakatba nem.mindeg mit tesznek
Az szdsz csinálta a legtöbb kárt de az mszpnek türni kellett a szavazatok miatt, különben nincs kormányzás. Végülis.csak azt baszták szét amit rájuk biztak
Na jo de nagy volt a fenekedes, mint amikor bogyot felbassza a szembeszomszed, es bogyo azzal fenyegetozik hogy atmegy.
Micsoda frenetikus bagázs tényleg jo lenne mert szarrá röhögne minket az egész unio
A Trabi előnye volt, hogy nem sajnálta az ember annyira, persze én arra is vigyáztam. Aztán lett egy Suzuki, de a Trabi megmaradt napi használatban, mert azt utcán parkoltam, egyszerűbb volt vele közlekedni.
libás gordon nem játszik? briliáns vezető volt ő is
Hu baszki...Nálad nagyobb a baj mint gondoltam...Ez a régi szdsz...új nevekkel vagyis arcokkal...mert a a java...a régiek gyerekei...Ezt az index nem irta le mi???..
Az az ipse egy lajhár.
Hova gondolsz, anno megegyeztek hogy nem basztatják egymás ügyeit mert akkor visszafelé is ez lesz. Orbán kicsit tullött a célon mert ugy volt hogy váltogatják egymást. De igy se merik.mert nem évültek el az ö ügyeik se még