Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobban kívánta a motor? Tehát valld be te is kívántad csak ugye a motor jobban. Ejnye.
Én örülök hogy így látod ! legalább márkatársak ne legyünk !
Reméltem is. Mert a képen elég nagy szarkupacnak tűnik.
Természetesen ! Sterilre , de a motor jobban kívánta ezért megkapta !
Ez mi? Remélem azért kicsit elpucolod őket "előtte" ?
Tartsd meg ezt a jó szokásod !
Igen, mert jobb vitapartner vagyok magamnak, mint te.
Nem tudom. Nekem az a szokásom, hogy egy rongyra vagy pekedlibe helyezem az alkatrészt. Neked volt furcsa ez a szokás, nem nekem.
Ne kapkodj , mert saját magadnak válaszolgatsz !
Úgy nem szúrnak a kerekekkel előre ?
Nem tudom, én rongyra teszem az alkatrészt. Vagy valami kis pekedlibe! Tiszta helyre.
Tanácsokat köszönöm elég határozatlanul kezdenék hozzá , de látom nagy a gyakorlatod ebben , lépésről lépésre ismered a történetet ! Babra munka lehet de te tudod !
Nekem nyolc. Te akartad inkább a kiegyenlítő tengelyt, nem én ajánlottam.
Hogy a láncolajat ne is említsük!!
A kiegyenlítő tengely soha nincs kint , a korongozást pedig a ZZr-nél egy mágneses csavarhúzóval meg lehet oldani , minden a helyén marad , nem kell semmit széthányni de hát Kawa !
Aztán majd oxidálódik a cucc. Nem jó az úgy. Bár ha előtte jó vastagon egy kis gépzsírral megkeni, akkor nem fog korrodálni, illetve felhelyezni is könnyebb.
"Nyet vazelin! Vaszilij!..."
Most miért sajnálod tőle, ha jólesik Neki hadd tegye, főleg ha még ötleteket is adsz, hogy "fogaskerékkel előre"!!
Aztán meglepődsz ha rákapnak!!
Nem "párkapcsolatba", hanem "párkapcsolatban" !!
Ne! ZZR kiegyenlítő tengellyel se! Tedd inkább te is egy szép tiszta rongyra, mint ahogy szokás. Vagy valami kis pekedlibe.
A lényeg, hogy tiszta legyen.
Erre a ZZR kiegyenlítő tengely sokkal kecsesebb , de köszönöm aggodalmad minden örömöm megvan a párkapcsolatba ! De szerintem légy frappánsabb , mert ez elég gyenge , meg túl személyes is !
Ne használj ilyen idegen szavakat, mert nem értem őket, állandóan gugliznom kell.
Ígérd meg, hogy nem tolod popóba a tengelyt, pláne a fogaskerekes felével előre, bármennyire is nagy legyen a kísértés!!!!!
Jó keményen harcolsz ! De maradjunk disztingváltak !
Mire gondolsz? Talán a géprongyra helyezett tengelyekre? Mi a baj vele? Te hova szoktad tenni? Csak nem feltolod popóba?
Jó nagy szarkupac !
Nem vágom? Nem kell nekem képet keresned, van sajátom is. Na bumm.