Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi hörcsög arcú lányt összeszedni.....
http://youtu.be/Zdexhi7yowY
egyszer a szálkás szőrű tacskót akartuk hajvágóval megnyírni aztán nem vitte
ipari cucc kellett a döghöz
Blökkencs első trimmelése,végre terrier forma.
Mer valamék buzi banda, ötvenvalahányba aláírta a nyújorki egyezményt, ami tiltja a nők kizsákmányolását....blablabla!
Oszt eddig csak ilyen képmutató, hazug, tetvedék politikusaink voltak, akik ezzel nem mentek szembe.
Tudtommal pár aláíró már visszalépett, de annyira nem fontos, hogy utánanézzek.
Minden nap jársz szoliba? .......hát ha csokicső van ott mocskosul barna lehetsz.
itt van a hiba
mert ha lehetne ev egy ribi is szerintem sokan kiváltanák, egy szarabb nap összeszopkodja a havi járulékot
cserében van orvosi ellátás, nem basztatják stbstb
ha nem tiltott valami akkor a körítés sem kell: nem kell "vigyázni" rájuk stbstb
igazándiból a mai napig nem értem miért nem lehet ezt engedélyezni, kb olyan faszság mit a fű tiltása
Eléggé percre kész vagy velük kapcsolatban
Mindenképp jár nekik kompenzáció!
Pont olyan mértékben, amennyire a járulékfizetésből kivették a részüket!
Nem szidom, csak átlátom.
Azért drága, mert rátettek egy "zseniális" brandet.
Elhitetik az arra fogékonyakkal, hogy ez a legjobb, de ami fontosabb, TE leszel jobb, másabb, több, ha ezt használod!
Generálnak az új model elején egy hiányt, ami arra sarkallja a hűséges fogyasztóikat, hogy siessenek, álljanak sorban napokig, mert aki az "elsőt" megkapja az különleges lesz és jár neki a 20mp hírnév!
Pont mint a Harley!
Emlékezz, hogy anno még az olajfolyást is eladták marketingnek.
"Mer ez nem olyan steril mint a rizskályha"!
110 évig adták platinaáron az 1903-ban kifejlesztett, tolórudas "legendát"!
A töredékét költötték fejlesztésre mint a többi gyár, ellenben sokszoros áron árulták a bringákat!
Marketingből jeles!
Az ájfon nem szar, sőt!
Csak nem az, meg nem olyan fontos, meg nem ér annyit!
De akinek "életérzés" kell, meg "más" akar lenni, az tegye, mi közöm hozzá?!
De véleményem azért lehessen már?
Néha még én se bírom őket....
Ök.se birják a libsiket?
épp most beszéltük haverral hogy jó eséllyel 4 órára leszek bejelentve, buzi vírus hiszti miatt alig van munka
szóval a 120 inkább csak 50 lesz, havi számlákat kb futja is
még a végén nem úszom meg a trágya hordást pedig nem akartam menni
ez a vírus mintavételezős meló jó lenne, csak gyors le kellene tenni valami hoki okj szakápolóit
Biztos nekik is tele a tökük a "vénhülyével" aki állandóan az ablakból kukkolja őket
Szegény öreg pápa, biztos nem lát már jól - hogy lehetett ezt egy ministráns fiúval összetéveszteni...
Na ez az rohadjanak meg!Most basszam el a maradék szabimat!Ha nem jön a papír csak jövőhét végén,akkor a szabim is oda,és nem is lesz elég.Decemberben meg dolgozhatok karácsonyig.Faszom!Évek óta nem dolgoztam addig,mindig hagytam pár napot karácsony elé.
Fizetett-, vagy fizetés nélküli szabadság. Beszélned kellene a munkáltatóddal szerintem.
Fasztra is töri a jeget, ha kellő lendülettel fut neki....
Na jó de lassan befagynak a vizek.léket ini nem vág,lustabb annál,hummerre még nem fussa a 120 bol.
Ja-ja!Holnap már táppénzen sem vagyok,de dolgozni se mehetek!Na ilyenkor mi van?
Bőséges nektek, mert hét közben az asszonyod nincs otthon (melózik), hétvégén meg te menekülsz el otthonról pánikszerűen horgászni...
már most kezd el verni
nekünk 80mm a lakótér és kurvára bőséges 3 embernek
csak szarul csináltuk mert a buzi szokások miatt a szoba az utcára néz, oda kellett volna a garázs
Hát igen: lehetne inkább 150nm.

Ha a zasszony bő egy év múlva nyugdíjba megy (ha még lesz Nők 40 ), akkor így is ki fogjuk idegelni egymást szerintem.
10 nm nek is van másik fele
ketten vagytok mi a fenének 60nm?
Egy 15 centis kínai nagy fal kombinálva előregyártott betonelemes trump féle fal választ el a főnökfőnöktől,ha bicikliiznek a kölkök a viakoloron az olyan mintha egy csőben vizhangozna.
Mégse,bár azt tudom mikor indítja el a toyota landcruisert,annak szarabb a hangja mint a ducatonak.