20-23 közt lehet saccra.De annak is ványadt.................minden második mondat ugy kezdődik hogy apuméknak xy.............szerinted hogy jön össze a nagy tapasztalat?
Figyelj! Nagy májer lehet a srác. Nem tudom milyen idős, de legyen szó olajról, fékről, autóról, motorról, benzines vagy dízel, ő mind próbálta és tudja a tutit. Ekkora tudáshoz egy átlagembernek minimum kétszer kell születni
Ez az össz értelmes gondolatod?
Szánalom.
Értem már miért nem tudsz megírni egy normális cikket.
Csak a mondatonként 2 szóhiba ifon-on amit össze birsz nyökögni.
Szerintem szedd össze magad és légy már ember,ne egy vernyákoló kölök.
Baszd ki a rezet és ne nézz fel ide.
Azt Kb 12-13 évesen.Sajnos sok szar kürtőskalács volt étrenden,olyan tefajta.
No mostmár elhúzol a vérbe vagy félévre nyalni clamnak vagy akinek épp be akarsz? .
Amúgy ha ilyen kopasz style lenne nálad a nyerő lehetne izmozni mert az 50 kilo vasággyal vizisikló elég szánalmas tud lenni ha teszi az agyát rá,ki kéne gyúrnod magad.
Te másodgenerációs kivagyi suttyók királya.
Az elhizast mikor kezdted? Belemennék még ilyen személyeskedésbe de inkább nem mert nincs értelme, túl hülye vagy te ahoz hogy nyerni lehessen veled szemben sportmotor királya vagy te.
Persze,faterod ingyen alamizsnajat pusztitod.Joisaz,mig van.Utana nezel ki butan a fejedbol hogy ehh kene valamit dolgozni is nem csak imitalni.
Amugy ennyi idosen kopaszodni nem normalis,szerintem nezesd meg magad.
En jo 15 evvel a te korod utan kezdtem.
Nehogy valami hormonalis gond legyen es kihasson az amugyis keszekusza szemelyisegedre.
Mondjuk szerencsere tusztaba vagy azzal hogy mibol keresem a penzemet, el is hiszem hoy egy irigy vagy. 40evesen a motorodon kivul semmit sem tudsz femutatni, sajnallak de a faszomat meg mindig nem szophatod le annak ellenere hogy megint puncsolsz.
Szerintem te itt csunyan kevered a dolgokat. Es most honnan jott neked Clam? Ennyire hianyzik neked ? Itt most arrol volt szo, leirom neked szepen hogy fel tudd fogni, hogy egy magyar csapat indul egy vilagszinvonalu versenyen, amirol mar minden motoros portal kepes volt irni, kiveve a sportmotor.hu. Erted eddig ?
Es akkor a facebookos dologra, ott is es itt is csak akkor alltam melle amikor igaza volt es sajnos sokszor igaza volt mert itt a semmit ero hulyek probalnak okoskodni, szar kepeikre azt hiszik hogy az egy csucs foto es tolti fel a szar galeriakat, videokat. Okoskodas, tanacsadas ment a barmoktol.
De ugy latszik nagyon erdeke teged meg mindig Clam mert ugyebar koveted a facebook oldalat is. Ez csak nekem erdekes ?
Itt (ezen a szar) a Sportmotoron osztod az észt, még a cimborád (gppilot) FB.-ján meg lájkolod az ő tehetetlenségéből fakadó frusztrált degradáló hozzászólását. Felmerül bennem a kérdés ezek után, hogy miért nem ott vagy inkább, (ott vélhetően jobban érzed magad, bár ők is hülyének néznek) mint itt., ebben a pusztulat ratyi társaságban? Ja hogy ott csak négyen vagytok? Hát ennyien kíváncsiak rátok. (Osziért kár egyébként, Ő jó fej volt)
A zoknijaidat is leveszed hozzá?
Szánalom.
Értem már miért nem tudsz megírni egy normális cikket.
Csak a mondatonként 2 szóhiba ifon-on amit össze birsz nyökögni.
Szerintem szedd össze magad és légy már ember,ne egy vernyákoló kölök.
Baszd ki a rezet és ne nézz fel ide.
No mostmár elhúzol a vérbe vagy félévre nyalni clamnak vagy akinek épp be akarsz?
Amúgy ha ilyen kopasz style lenne nálad a nyerő lehetne izmozni mert az 50 kilo vasággyal vizisikló elég szánalmas tud lenni ha teszi az agyát rá,ki kéne gyúrnod magad.
Te másodgenerációs kivagyi suttyók királya.
Amugy ennyi idosen kopaszodni nem normalis,szerintem nezesd meg magad.
En jo 15 evvel a te korod utan kezdtem.
Nehogy valami hormonalis gond legyen es kihasson az amugyis keszekusza szemelyisegedre.
Es akkor a facebookos dologra, ott is es itt is csak akkor alltam melle amikor igaza volt es sajnos sokszor igaza volt mert itt a semmit ero hulyek probalnak okoskodni, szar kepeikre azt hiszik hogy az egy csucs foto es tolti fel a szar galeriakat, videokat. Okoskodas, tanacsadas ment a barmoktol.
De ugy latszik nagyon erdeke teged meg mindig Clam mert ugyebar koveted a facebook oldalat is. Ez csak nekem erdekes ?
Észt nem lehet venni.
Még apuka pénzéből se.
Hülyének felesleges akkorse fogja fel.