Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos vagy a cabergben ? En is felpróbáltam mert előtte is caberg bukóm volt, de le is mondtam róla hamar, minőségben hatalmasat visszaesett a márka szerintem.
Az a májam!
Azt hittem, hogy a fokozott alkoholos folyadékbevitel miatt megdagadt!
Nem mostam hajat.
No! Megnőtt a fejed közben??!
A mértek sem mert a az előző kobakom mérte M volt a mostani meg L és kisebb ezért kő mindig próbálni az a tuti.
Jó estét kínálok! Nem "szabványos" !!
Szavbánytalan. Estéket!
Bizomány! Ha ráadásul a fejed sem teljesen szabványméret akkor van a gond. Nekem is fel kell próbálni , nem tudok postán rendelni . nem oolyan a fejem mint a szabvány!
[CABERG STUNT bukósisak]
Kedves Motorostársak, egy kis segítségre volna szükségem!
Ha ismertek valakit, akinek van CABERG STUNT bukósisakja XL méretben PÉCSETT, vagy a város környékén, akkor kérlek segítsetek nekem egy méretpróbával!
A helyzet az, hogy rendelnék egy XTRACE sisakot, aminek ugyan ez a belseje, de az L-es szorította a fülem, így azt visszaküldtem, és a gyártó meg a forgalmazó aggódik, hogy az XL pedig túl nagy lesz, és akkor nem küldenek még egy sisakot feleslegesen.
Ha valaki tud ebben segíteni, azt a hálám bizony sok-sok kilométeren keresztül kergetné! :)
Itt a Balaton nyugati végén, és Zalában remek motorozós idő volt, aki akart az most az úton volt! Sok motorossal találkoztam!!
Váljon egészségetekre!!
Húzzátok a fülit mert 7ágra tűz a nap!
Szia István! Itt most egy ideje nem esik! Pedig még fog!4 Pedig most jól esik!
Á ruszki szerszám zsírpapír
talán az esőben elázik a papírkutya?
Itt most kezd rá de melóba nem zavar. Hy Jocó!
Ideért a felhő Badacsony fölé délnyugatról! Pedig nem is száraz a talaj!
Nincs valakinek egy eladó gyujtótekercse drz-hez, nagyon kéne, ha van a számom 30/500-5308.
Sziasztok Nagy Dávid telefonszámát nem tudja valaki, nagyon fontos lenne!
Csak be ne sz@rgyál arra figyelj!
Sűrűn és sokat...
Víz Elek
Nálam is: fel vagyok fázva mint állat, már 2 hete....
Reggelt
Ez csak csurog