Biztos vagy a cabergben ? En is felpróbáltam mert előtte is caberg bukóm volt, de le is mondtam róla hamar, minőségben hatalmasat visszaesett a márka szerintem.
Bizomány! Ha ráadásul a fejed sem teljesen szabványméret akkor van a gond. Nekem is fel kell próbálni , nem tudok postán rendelni . nem oolyan a fejem mint a szabvány!
[CABERG STUNT bukósisak]
Kedves Motorostársak, egy kis segítségre volna szükségem!
Ha ismertek valakit, akinek van CABERG STUNT bukósisakja XL méretben PÉCSETT, vagy a város környékén, akkor kérlek segítsetek nekem egy méretpróbával!
A helyzet az, hogy rendelnék egy XTRACE sisakot, aminek ugyan ez a belseje, de az L-es szorította a fülem, így azt visszaküldtem, és a gyártó meg a forgalmazó aggódik, hogy az XL pedig túl nagy lesz, és akkor nem küldenek még egy sisakot feleslegesen.
Ha valaki tud ebben segíteni, azt a hálám bizony sok-sok kilométeren keresztül kergetné! :)
Kedves Motorostársak, egy kis segítségre volna szükségem!
Ha ismertek valakit, akinek van CABERG STUNT bukósisakja XL méretben PÉCSETT, vagy a város környékén, akkor kérlek segítsetek nekem egy méretpróbával!
A helyzet az, hogy rendelnék egy XTRACE sisakot, aminek ugyan ez a belseje, de az L-es szorította a fülem, így azt visszaküldtem, és a gyártó meg a forgalmazó aggódik, hogy az XL pedig túl nagy lesz, és akkor nem küldenek még egy sisakot feleslegesen.
Ha valaki tud ebben segíteni, azt a hálám bizony sok-sok kilométeren keresztül kergetné! :)
Váljon egészségetekre!!