Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az egyik kollégám egész nap a pogácsa kakaós csiga, meg hasonló finomságokat tömi magába, aztán megy edzeni Mondtam is neki, hogy ezektől fog csak igazán izmosodni
Mélységes tiszteletem az akaraterő mellett amivel a vegaságodat fenntartod. Azonban Ini-nek és TLJano-nak igaza van. Az emberi szervezet nem a 100%-ban növényi táplálékra van berendezkedve. Nem mondom azt hogy csak húst kell enni. Azonban pl halat nagyon nem ártana. (Van egy halom szintje a vegaságnak és nem tudom melyiket űzöd) De a durvább fajtákat követve egy halom olyan anyagot nyomelemet zsírt és fehérjét vonsz meg így a szervezetedtől ami elengedhetetlen. Azonban azt is tudom hogy ezt is biztos 1000-szer elprédikálták már. Azonban a tojás és hal fogyasztását ha jól tudom némelyik vega rendszer engedi na és a tejet is. Ezek szerintem nagyjából lefedik azt a hiányt amit a vegaság okozhat.

A kiegyensúlyozott vagy legalábbis az ahhoz közelítő étkezés sokat tud lendíteni az általános közérzeten.
Napi 2 tejsavófehérje nem lenne ártalmas. Nem is értem a vegetáriánusokat miért nem fogyasszák. Folyamatos húsevés mellett is 2-t legurítok naponta. Átlagember napi fehérjebevitele botrányosan alacsony. Nem a kakaóscsigára, meg krumplistésztára vagyunk tervezve
nem akarlak leveszélni a vegaságról mert kb olyan mint egy jehovát meggyőzni az igaza hamisságáról......
az a baj vele hogy a növényi fehérjéket nagyon szarul hasznosítja a szervezetünk, aztán emiatt kicsit odabasz a szervezetnek ez az életmód
nem tudom mennyire kóros a dolog nálad ez a szemlélet, ha belefér a tejsavó fehérje akkor eszegess belőle napi 1-2 adagot, kicsi ugribugri ftnesszel kiegészítve jót fog tenni, reggel mindenképp kellene eszegetni(asszonynak most rendeltem kávés-koffeinest hogy inkább ezt igya mint azokat a cukrozott 2-3in1 szarokat)
ha fázik a végtag, ki lehet próbálni a ginzeng meg a maca gyökér kivonatokat, kicsit megpörgeti a szervezetet, 2 kapszula kb annyi mint egy kávé ára tehát nem fog mélyszegénységbe taszítani
ez a "végkimerültség" (amit tudjuk hogy nem igaz ám) állapoton is dobna, a fehérje meg az izmaid teszi rendbe aztán kb olyan leszel mint 20 évesen
Szerintem ez sok embernek nem tetszene....
Inkább olyan kellene ami megjegyzi hogy be van kapcsolva vagy nem
A sok zöldséget meg megeszi azon állatok elől,akiket mi megeszünk!
Sportmotor, ha lehetne egy kérés: amikor írok egy hozzászolast mindig elfelejtem atallitani hogy kapjak ertesitest mikor válaszolnak. Lehetne alapbeallitas hogy "értesítés valakor"?
Engem nem lehet utálni,két tippem is volt hogy ne faggy meg és így hálálod meg?
Síeltél már verőfényes napsütésben? A hideg és a napfény nem zárja ki egymást Szembe sütött az M6-on...
Mondtam már, hogy utállak?
Veganvagy, meg is erdemled hogy megfagyj
Jah és egyél sok mamuthúst akkor túléled.
Na jó lásd kivel van dolgod megmentelek a fagyos armageddontól.
Tudod a fajunk technikailag fejlett,de kényes.
Viszont feltalálta a youtube-ot így meg tudja menteni magát még a kényes béjemvés is a fagyhaláltól a kocsijában kis segítséggel.
Angol tudás fontos.
Nekem már van de nem woman tipus.
http://youtu.be/yiQzxk726Ew
Ha kicsit nem figyelek Te mindjárt lelöksz a Taigetoszról... Pedig csak annyi van, hogy öregszem, egyre rosszabb a keringésem, vega vagyok és így már a testem zsírrétegei sem a régiek A kóros végkimerültség sem segít szerintem a dolgokon, így macska létemre fázom, mint egy kutya
Amúgy meg nem is vagyok városi...
Napszemüvegben? Az nagyon hidegre vall
Mindig racsodalkozom mikor a kenyes varosi nepek vilagkatasztrofanak erzik a nulla fokot.
Kivancsi lennék mit mondanal igazi hidegben nem babazsuros minusz 6-ban.
Talan fel kene oltozni es nemi turokepesseget kifejleszteni.Basszus november van,ha nem jo májamiba kene migralni.
Bar ott a krokodilokra panaszkodnal.
Kötekedsz?
Donauneustadtban volt az -6 is! Reggel óta fázom...tiszta hideg a lábam is
Kesztyűben és napszemüvegben vezettem... olyan hideg volt
A 0,-4 nagyon hideg......
Hideg van Dorog felé?
Lehet, hogy már öregszem, de én valahogy nem várom már annyira a havat
Iszonyat hideg volt már ma reggel is...
Ja ha lesz hó én is megyek csapatni a kettes DDR addigra elkészül !
Jól teszed!
Pedig akkor menni fogok motorral! Csak úgy bosszantásképpen!
Nejem lekaparta dógozott vele ha menni akar...