Nekem az egyik kollégám egész nap a pogácsa kakaós csiga, meg hasonló finomságokat tömi magába, aztán megy edzeni Mondtam is neki, hogy ezektől fog csak igazán izmosodni
Mélységes tiszteletem az akaraterő mellett amivel a vegaságodat fenntartod. Azonban Ini-nek és TLJano-nak igaza van. Az emberi szervezet nem a 100%-ban növényi táplálékra van berendezkedve. Nem mondom azt hogy csak húst kell enni. Azonban pl halat nagyon nem ártana. (Van egy halom szintje a vegaságnak és nem tudom melyiket űzöd) De a durvább fajtákat követve egy halom olyan anyagot nyomelemet zsírt és fehérjét vonsz meg így a szervezetedtől ami elengedhetetlen. Azonban azt is tudom hogy ezt is biztos 1000-szer elprédikálták már. Azonban a tojás és hal fogyasztását ha jól tudom némelyik vega rendszer engedi na és a tejet is. Ezek szerintem nagyjából lefedik azt a hiányt amit a vegaság okozhat.
A kiegyensúlyozott vagy legalábbis az ahhoz közelítő étkezés sokat tud lendíteni az általános közérzeten.
Napi 2 tejsavófehérje nem lenne ártalmas. Nem is értem a vegetáriánusokat miért nem fogyasszák. Folyamatos húsevés mellett is 2-t legurítok naponta. Átlagember napi fehérjebevitele botrányosan alacsony. Nem a kakaóscsigára, meg krumplistésztára vagyunk tervezve
nem akarlak leveszélni a vegaságról mert kb olyan mint egy jehovát meggyőzni az igaza hamisságáról......
az a baj vele hogy a növényi fehérjéket nagyon szarul hasznosítja a szervezetünk, aztán emiatt kicsit odabasz a szervezetnek ez az életmód
nem tudom mennyire kóros a dolog nálad ez a szemlélet, ha belefér a tejsavó fehérje akkor eszegess belőle napi 1-2 adagot, kicsi ugribugri ftnesszel kiegészítve jót fog tenni, reggel mindenképp kellene eszegetni(asszonynak most rendeltem kávés-koffeinest hogy inkább ezt igya mint azokat a cukrozott 2-3in1 szarokat)
ha fázik a végtag, ki lehet próbálni a ginzeng meg a maca gyökér kivonatokat, kicsit megpörgeti a szervezetet, 2 kapszula kb annyi mint egy kávé ára tehát nem fog mélyszegénységbe taszítani
ez a "végkimerültség" (amit tudjuk hogy nem igaz ám) állapoton is dobna, a fehérje meg az izmaid teszi rendbe aztán kb olyan leszel mint 20 évesen
Sportmotor, ha lehetne egy kérés: amikor írok egy hozzászolast mindig elfelejtem atallitani hogy kapjak ertesitest mikor válaszolnak. Lehetne alapbeallitas hogy "értesítés valakor"?
Na jó lásd kivel van dolgod megmentelek a fagyos armageddontól.
Tudod a fajunk technikailag fejlett,de kényes.
Viszont feltalálta a youtube-ot így meg tudja menteni magát még a kényes béjemvés is a fagyhaláltól a kocsijában kis segítséggel.
Angol tudás fontos.
Nekem már van de nem woman tipus. http://youtu.be/yiQzxk726Ew
Ha kicsit nem figyelek Te mindjárt lelöksz a Taigetoszról... Pedig csak annyi van, hogy öregszem, egyre rosszabb a keringésem, vega vagyok és így már a testem zsírrétegei sem a régiek A kóros végkimerültség sem segít szerintem a dolgokon, így macska létemre fázom, mint egy kutya
Amúgy meg nem is vagyok városi...
Mindig racsodalkozom mikor a kenyes varosi nepek vilagkatasztrofanak erzik a nulla fokot.
Kivancsi lennék mit mondanal igazi hidegben nem babazsuros minusz 6-ban.
Talan fel kene oltozni es nemi turokepesseget kifejleszteni.Basszus november van,ha nem jo májamiba kene migralni.
Bar ott a krokodilokra panaszkodnal.
A kiegyensúlyozott vagy legalábbis az ahhoz közelítő étkezés sokat tud lendíteni az általános közérzeten.
az a baj vele hogy a növényi fehérjéket nagyon szarul hasznosítja a szervezetünk, aztán emiatt kicsit odabasz a szervezetnek ez az életmód
nem tudom mennyire kóros a dolog nálad ez a szemlélet, ha belefér a tejsavó fehérje akkor eszegess belőle napi 1-2 adagot, kicsi ugribugri ftnesszel kiegészítve jót fog tenni, reggel mindenképp kellene eszegetni(asszonynak most rendeltem kávés-koffeinest hogy inkább ezt igya mint azokat a cukrozott 2-3in1 szarokat)
ha fázik a végtag, ki lehet próbálni a ginzeng meg a maca gyökér kivonatokat, kicsit megpörgeti a szervezetet, 2 kapszula kb annyi mint egy kávé ára tehát nem fog mélyszegénységbe taszítani
ez a "végkimerültség" (amit tudjuk hogy nem igaz ám) állapoton is dobna, a fehérje meg az izmaid teszi rendbe aztán kb olyan leszel mint 20 évesen
Inkább olyan kellene ami megjegyzi hogy be van kapcsolva vagy nem
Tudod a fajunk technikailag fejlett,de kényes.
Viszont feltalálta a youtube-ot így meg tudja menteni magát még a kényes béjemvés is a fagyhaláltól a kocsijában kis segítséggel.
Angol tudás fontos.
Nekem már van de nem woman tipus.
http://youtu.be/yiQzxk726Ew
Amúgy meg nem is vagyok városi...
Kivancsi lennék mit mondanal igazi hidegben nem babazsuros minusz 6-ban.
Talan fel kene oltozni es nemi turokepesseget kifejleszteni.Basszus november van,ha nem jo májamiba kene migralni.
Bar ott a krokodilokra panaszkodnal.
Donauneustadtban volt az -6 is! Reggel óta fázom...tiszta hideg a lábam is
Iszonyat hideg volt már ma reggel is...