Szerinted egy balatonparti vendéglős ebből mit érzékel. Még jól is jár. Amúgy is csak most nyitna, emelhet árat mert hála a médiának mindenhol ezt harsogják, az emberek ki vannak éhezve.
most nem 200 ezer hanem minden ft sok egy vendéglősnek fél évig be voltak zárva. Mi csak 2,5 hónapot voltuk 2 nekifutásra egy fél panel ára rögtön odalett
ja első alkalom 2 kila a második egy milka a harmadik meg adószámmegvonás fél évre. nem úgy van ám ez ahogy a diszpécser szolgálat mögül elképzeled
De ha ennyire hiányzik a kártyás kiváltság oltasd be magad én ragyogóan elvagyok nélküle meg egy csomó pénzem meg is marad
szerintem 1-2-őn példátstatuálnak ami nagy nyilvánosságot fog kapni onnantól majd nem fognak rá szarni
Látod, boltba se mehetsz be maszk nélkül, pedig májusba, júniusba, augusztusba is kötelező lett volna a maszkhasználat, de akkor kb. szart rá mindenki. Mikor el kezdték vegzálni vele a kereskedőket megkövetelték a vásárlóktól. Nálunk is voltak ellenőrizni
Ez így sokáig elhúzódik
Blődi egyébként is az én H.A.B 1-esem
Csak a visszaesőknél
Ja, nagyon hatékony a pénztárgép használat elmulasztásánál is a példa statuálás.
De ha ennyire hiányzik a kártyás kiváltság oltasd be magad
Látod, boltba se mehetsz be maszk nélkül, pedig májusba, júniusba, augusztusba is kötelező lett volna a maszkhasználat, de akkor kb. szart rá mindenki. Mikor el kezdték vegzálni vele a kereskedőket megkövetelték a vásárlóktól.
Egyébként a jogsi az nemzetközi szerintem az is bőven elég
Mondjuk azt sem szeretem ha furkosbottal vernek