hamarosan lesz tüdőből bőven
Azt a 10 millert te kerested meg?
de neked elmondom külön
Mondjuk te befizetsz magad után havi 30 ezer ft tb-t/hó mert neked ennyi a fizetésed ennyit vonnak utána.
A főnököd meg befizet maga után 150 ezer ft/ hó mert neki meg annyi a fizetése és azután vonják. Aztán 1 kórterembe kerültök egyforma ellátással
Közben meg azon susmorogtok, hogy a kórterem legfaszább ágyán aminek elektromosan billenthető a hátlapja egy rozsdás cigány buhog akinek a tb befizetése az alap hétezer nyócszáz,
meg még meg is csicskáztat benneteket a paripa cigány + ha nem adjátok oda az ebéd fejadagotokat még nyakon is hajít benneteket.
Igazából tudom, hogy nem lehetsz ennyire sötét - de én is tévedhetek
Annyira fullba tolod a kretént, hogy az már nem is vicces.
nem tudom,hogy a világon van-e még egy olyan hely, hogy az is ugyanazt az ellátást kapja meg aki 7800 ft-t fizet maga után meg az is ugyanabból a kosztból eszik a kórházban aki havi 500 ezret becsönget
pl. ezért a pénzért én nem nagyon láttam még semmiféle ellátást.
Arra sem nagyon foghatjuk, hogy a vényre kapható gyógyszerek olyan nagyon olcsóak lennének
nyilván lehet még kórházi kezelésre szükségem a következő 50 évem során bár ne legyen
Csak ezt az ócska dumát hagyjátok már légyszi, hogy aki nem oltatja be magát majd az kerül nagyon sok pénzébe az adófizetőknek.
A ti oltásotok sem ingyen van ám, ha már itt tartunk
és akarom nem akarom
blődivel ismét egyet kell, hogy értsek a kovidos kezelésre annyi úniós pénz jön, hogy még marad is belőle
qvázi a ti pici befizetett tb-tek meg az én sok befizetett tb-met ez éppen nem is érinti.
Ugyanannyi pézt kűdenek, ha napi 10 beteg van, mintha 80... szted melyik a jobb nekünk?
bár én még csak 2 hete kaptam
Megvártam, hullanak-e tőle?
de nem
Egyébként pont ebből éltek ha jól sejtem
Ha lemegy a kovid megint mehetsz targoncátszerelni
Pipi a saját HAB listáján le akarja nyomni Blédet az első helyről
átszámlázzák a magyar TB-nek, államközi megállapodás... a magyar TB meg eléggé nagyvonalú.. fizeti az extrém sportot, fizeti a 30 éve bagózóknak a tüdőrák kezelést...
lenne csodálkozása Bogyónak, mikor beviszi a tüdeje miatt a mentő
Ha-ha-ha-ha-ha-ha!