Valóban nincs mit bukni ezen a fos dácsián
ez nem úgy van, hogy kitömöm a zsebem színes papírdarabokkal oszt elhozom a kisautót
Bár jó lenne meglovagolni az állami támogatást mert az az egyetlen egy dolog ami miatt tolongás alakult ki a fostaliga körül. 6,9 milláért nem lenne túljelentkezés
azt kinéznek a benzines szaroddal
Ahhoz is szokjál hozzá,hogy minden 3-ik autó egy ilyen fostaliga d.spring lesz, ha el kezdik tudni özönvíz szerűen gyártani vagy 30 országban.
Nem nagyon akarta a nép befogadni ezt a villanyos autózást
majd most kína gondoskodik róla
Azon kár rugózni, hogy környezetbarátabb-e vagy sem egy dízeles vagy egy benzines változatnál de ez nagyjából 1000 emberből talán 1-et ha érdekel.
Ami érdekli az embereket, hogy olcsón lehessen megszerezni és olcsón lehessen üzemeltetni
az igazi villanyautózás elterjedése ezzel a tetves springel veszi kezdetét
Ebből még az is venni fog akinek soha meg nem fordult a fejében,hogy váltson
az asszonynak oviba hordani a gyereket meg bevásárolni egy pont akkora településen mint kalocsa
épp most hull az ember ölébe egy olyan eshetőség, hogy még jobban ki tudná használni
forint fillérért kínálnak villanyos autót amit eddig csak qrva drágán lehetett megvenni
Pont az ilyen csóringerek mint te várták már álló fasszal, hogy mikor lesz már végre olcsó
de akkor az meg most már nem is jó hanem szar.
4 millió ft-ért mit vársz? Mit szeretnél venni Teszlát?
Adnak állami támogatást szarásig.
ha vennék ilyen dácsiát amibe az állam belead 2,5 millát,meg a napelemre ad 1,5 millát (felét fizeti) Akkor csak a semmiért megkaptam idén 4 millát
Egész életedben ennyit kuporgattál egy szarért
nekem meg zsebembe dugja a kormány még csak nem is szemét vállalkozóként hanem magánszemélyként
5,5 millióért nem kell többet áramot fizetnem az asszony is ingyen kocsikázik. Biztos lesz valami karbantartás igénye minden esetre váltót nem kell majd benne cserélni
Csak nem értem minek állsz be alá azzal az ócskavassal
Látni sem láttad még, ülni sem ültél benne, vezetni sem vezetted még. Miről állapítod meg, hogy a dácsia villany az autózás legalja?
Ez szíved joga mindentől függetlenül én örülök, hogy örülsz neki
De van más közlekedési eszköz is a világon mint egy narancssárga rönó klió.
Mindenkinek még sem lehet az
Pl. hogy a francba hoztam volna el vele az új ajtómat
Tudom, hogy fillérbaszó vagyok (ezt soxor a fejemhez vágjátok bár nem tudom milyen alapon
)
ettől függetlenül csak ebben az évben több pénzt elköltöttem mint amit te sok év alatt megkeresel és még csak május közepe van
Rönó klió tulajdonosként légyszíves te ne adj nekem tanácsot milyen autót vegyek
egy olyan ember aki megvesz egy betegágy rönó sorozat legalját azt is fapadban
hibrid jarisz?
Az én véleményem az ez a hibrid dolog a legelejétől egy nagy zsákutca
Annyira környezetbarát akar lenni, hogy bele faragnak 2 teljes értékű meghajtást 1 autóba
Hát ez tényleg nagyon zöld
Az E pözsó is biztos egy jó választás
de hidd el én úgy vagyok vele, hogy nekem a közlekedés csak a szükséges rossz sokan vagyunk ezzel így. Azt, hogy a feleségem mi a francal szaladgál el a városba amelynek a legnagyobb hossza 4 km-er Őt pont úgy nem érdekli mint engem. tudod közel az 50-hez sokunk csak szükségből autózik nem azért, mert sokat görnyedt a laptop előtt darukat tervezve azt az összes kikapcsolódása, hogy egyedül elmegy 200 km-ert mindig ugyanazon az útvonalon szórakozásból
Ezért szerintem nem adnék 10+ milliót. és köszönöm nem kell segíteni elkölteni a pénzemet én is meg tudom tenni
Akik még azt is megszabják ki gondolhatja magát magyarnak, mert nem csak minden más népet is rühellnek, de még abban is verseny van hogy ki számít magyarnak, vagy ki a magyarabb.
Le lehet rólam szakadni. Migráncs, libbancs, hazaáruló, vagyok. Met nekem így jó. nagyon jó. És nem akarok árja magyar lenni...