hát vedd meg a tojota ingyen megcsinálja nézz utána, nekünk eddig még így volt 3-szor hívtak vissza autót. Bár mind japán volt a németek ilyet nem fognak csinálni
Azért 1,5 mrd-ért szerintem túlárazottnak tűnik egy 15 éves tojota 800 millióért is váltóhibásan
Mert pl. a BMW-Mercire nem jellemző az automata hiba (a többi vackot nem ismerem annyira) és ha kint a váltó (mert bontva veszed) akkor könnyebb benne olajat cserélni, szűrőt átnézni, stb. - és persze nyilván van kockázat bármi bontottban.
a helyzet az, hogy meg kellene próbálni annyi időre venni az új autót amennyire gyártották nyílván nem vagyunk a német színvonalon, de ha minden 5 évben le vannak cserélve a háztól az autók újra (az teljesen mindegy mi) akkor pont nem kell foglalkozni semmivel. Lehet a leghulladékabb dácsia, vagy lada is, mert 5 évet fél lábon kibír az is
Igen... valójában nekem is cserélni kéne már, mert 220 van benne igaz, semmi baja... azt azért érezni, ha figyelsz rá, hogy kicsit durvábban vált, mint új korában, 15 éve
Ezt a buzi triptronikot 2 ember csinálta anno az országban több hónapos sorban állás volt
Azért volt előtte az a 70 ezres teszt javítás máshol mert "lehet jó lesz " de nem lett jó
Azóta tuti van több szerelő aki ért is hozzá
A másik tűzoltó ő írta, hogy nem kéne neki... csak az egyszerű, elmaradt gondolkodású ember példájának hoztam fel és azért őt, mert ő vezet sokat, és mégse jött még rá, mi a jó.
ini. A tojota a legjobb garis. 7 éve volt már nálunk az autó a 2-ik tulajként felkerestek mondták kicserélik a komplett a váltót mert felmerült vele némi hiba ami előfordul(hat) volt egy halom ilyen visszahívás, mindent cserélnek ingyen és mindegy hány éves az autó és hanyadik tulaj OKÉ
Az asszony autója 7 éves tavaly jött a tojotától egy levél, hogy valamit cserélnének rajta gariba, mert előfordulhat vele valami hiba. Persze az asszony szart rá nem ment el. Nem emléxem már mi volt a baj asszem komplett cserélték volna az egész benzintankot Meg ki is cserélnék bármikor. Tehát ha a komádnak a tojota váltójával van valami baj nagy valószínűséggel visszahívásos baj és ingyen intézik nem kell rá költeni Nincs szerintem még egy autógyártó aki így figyel a szarjaira
Ha nagyvárosban mennék sokat szerintem rápróbálnék az automatára
Pl a 123as peca kocsi nagyon fasza a Balaton parton araszolni, nem rohad le a kuplungos láb
A váltós szakik sokat kérnek, mert kevesen tudják megcsinálni. Ez nem olyan, mint egy gömbfejet kicserélni otthon 3 téglán... a sok 100 ezres árak ezért vannak... meg valójában nagy meló is, váltó ki, tiszta körülmények közt szét, és csak aztán kezdhető a javítás... bontottal jobban járhat az ember, sok típushoz (amiből sok automatát eladnak 20 éve) lehet szerezni.
Leafnél így van, Priusnál meg normális méretű a hőcserélő, és a kipufogóban is van egy így nagyon gyorsan felfűt, és 40 fokos vízzel már meleget fúj. Opelnél ehhez kellett a 80fokos víz.
Azért 1,5 mrd-ért szerintem túlárazottnak tűnik egy 15 éves tojota
Fogyatékosok veszik, buzis, szar.....
Nyomós érvek az automata ellen
15+ éves kocsikra szarik minden gyártó
Azért volt előtte az a 70 ezres teszt javítás máshol mert "lehet jó lesz " de nem lett jó
Azóta tuti van több szerelő aki ért is hozzá
én megmondtam
Az asszony autója 7 éves tavaly jött a tojotától egy levél, hogy valamit cserélnének rajta gariba, mert előfordulhat vele valami hiba. Persze az asszony szart rá nem ment el.
Pl a 123as peca kocsi nagyon fasza a Balaton parton araszolni, nem rohad le a kuplungos láb
Hacsak nem 2 évesen 5000km-el törték GTK-ra akkor én ebben nem bíznék.
Na ezek se nyomatékos érvek az autómataváltó ellen
Egyébként kiváltós autót nem vettem épp 23 éve
Pedig minden testrészem a helyén.
A triptronic se egy halt meg eddig
A merci lehet egyedi eset nem sok ilyen ismerős van
Amúgy egy 2 millás kocsin a 400 ezres javítás szerintem drágának mondható ez nem a majom&banán esete