Ha random módon kapja csak az áramot akkor már nem is olyan okos
Mondom meg nézem,hogy áll a szigetelés.
Csak következtetek, hogy a csatlakozásoknál esetleges veszteséget néznek szerintem
Te nem mindig beszélsz hülyéket
ikerházban egyik felében lakik egy cigány család a másik felében meg egy fehércsalád.
Pont egyforma a telek, pont egyforma a ház összes paramétere
nekem 250 ezer/ év a villanyszámlám a napelem meg 1,5 millió
tokkal-vonóval. Itt már csak a megfelelő helyre kell behelyettesíteni a számokat és a megfelelő műveleteket kell elvégezni velük akkor nálam az jön ki, hogy 6 a mértékegység meg év.
Azt nem tudom neked ez mitől lenne 12-ő, de esetleg előfordulhat.
Egyébként mondta a faszi ha véletlenül lemaradnék a 2,5 milleres villanyautó támogatásról, nem kell aggódni 2 hónap múlva jön a következő
Mondjuk nem aggódom de jobb lenne az első körben megnyerni.
Ha 2 havonta indítanak ilyen támogatást( nincs kizárva ez a cél) legalább 10 ezer villanyautót visznek ki a szalonokból /év.
Még most kell eladni a benzines lomot a picsába.
Szerintem kb. a 20-ik órában vagyok
a 4-iken állítólag elég meleg van nyáron, kap egy klímát, meg közbe lett még 1 4-ik emelet
Oda is mén. Egyébként mideát látok ennyiért nekem pl. az van az életben nem volt semmi baja tuti meg van 5 éve
Asszem a sógoromnak van ilyen r410-eg gáza
ha az jó bele akkor belevágok
Édesapám a múltkor meg úgy is nekem adta azt az expert vésős fúróját, szerintem azzal tudok lyukat csinálni a panelon a csöveknek a kül-meg a beltéri között
A villanyösszekötés az nekem ugye smafu
Még ilyen nyomásmérő órát vagy mit kellene szereznem
Padloponozni is én fogok onnan ahonnan múltkor nagy nehezen felkínlódtuk a padlószőnyeget
Megnéztem róla 1-2 jutubos vidit nem tűnt atomfizikának
mire megjönnek az ablakok, nagyjából jó lenne, ha kész lenne a pecó
Nem érek én rá mindenféle mester emberekre várni az idő pénz
Fát kivágni nincs értelme, mert tényleg sokat jelent a nyári lakás hidegen tartásban, ebben igaza van.
Én a helyében használt napelemeket vennék, táblánként 8rugóért már ininek is megéri, kiraknám a kert végébe a kerítés mellé ahol senkit nem zavar, és inverter nélkül világításra, bojler fűtésre, akku töltésre egy kisebb szünetmentesről számítógép hajtásra. Ez így kb. 1-2év alatt megtérülne neki, csak ugye ezzel is lenne dolga, emiatt meg ő meg elég kreatív hogy megmagyarázza mégis miért nem éri meg 74 mérnöki munkaórát beleölnie a projektbe