Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tuti baszogattalak vele. (kezeit széttáró) Az tuti, ha lenne ilyen negyed óránként konduló harang itt mellettem sűrűn kéne javítani valahogy megoldanám, hogy szétbarmoljam(fetrengős)
Igen, emléxem, amikor gázzal még bőven fele alatt lehetett kijönni a benyához képest... az se most volt... 😕
Nekem ez az alacsony rekordom. Este volt, kis forgalom, ennél 2-3 decivel több valójában. Azért nem épp papás menet, teljesen normális. Lehetne lentebb szorítani, de abban mi a jó? 😁
tibi csoki után bármit szívesen elnyammog az ember 😁
Jaaaaaaaa... 😁
Le volt, de 19:40-re lett kész, a gazda lement bekapcsolni próbálni, mi még fent dumáltunk 😁 Az egész órást már lentről hallgattuk.
Vissza kell még menni, volt, amit nem lehetett ott megoldani (gépmunka kell hozzá), akkor már nem lesz leállítva.
majd nézzük meg 20 év múlva mennyit eszik....már ha kibír annyit a verda
nekem kurva sokat járt hidegen a műszer, meg is látszik a végnyomáson
havernak ugyanez a motor csak 5 ajtós és hengerenkénti gáz van majd 2 litgerrel kevesebbet eszik neki, 6-7 liter között gázból melóba járva
nekem meg egy egyszerű keverős szett van benne nem sokkal fejlettebb mint ami a zsigulikban volt
A vezérlését, te toronyórás 😆
Nálunk villanymotor tekerte, mielőtt felmentem, lehúztam a biztosítékát.
nekem mostanában ilyen 15-20km távok vannak maximum, nyugiban hosszútávon kicsit kevesebb
a gáz sajna már nem üzlet, annak esetleg akinek nem kell a csomagtartó és sokat megy
bár ha sok a pálya mindenképp dízel kell, ha sok a város akkor meg már lasan a villany lesz a jobb
amúgy még mindig nem értem miért ilyen drága a gáz, ha nem tankol az ember gázt el fogja égetni a finomító
Nekem 5,4 a full-totál átlagom egy év alatt. Szinte csak országút, picivel 100 fölötti jellemző tempóval.
Bár most - szerintem az első ablakok szélterelői miatt - inkább felfelé megyeget: https://www.spritmonitor.de/de...
Akkor az nem nagy biznyic, kb. 5 literes benzin fogyit jelent. Annyiból Bogyó eljár, de még szinte én is, tojással, tatásan (azaz kb. egy öreg Astra tempójával 😁)
...közben nézem, hogy Ósünnél tankolva 5,4-nek felel meg, annyiból már tényleg elmegyek országúton...
benzint....
gázt azt 2-3 havonta
épp ma tankoltam 380 km-re 8130 forintért gázt
Az nem semmi, én 2 havonta.... 😆
kell egy fasza fültok és nem zavar pl ezek nagyon jók:https://www.craigmoreonline.ie...
Ne rinyálj, úgyis csak félévente tankolsz 😁
Elég nehéz lehet.
kb a múlt héten másoltam be
decazért o1g ezért is
a kerbe kutya van vetve nincs haszon növény
olyan 300 ig vennék
régen csepelen a szabadkikötővel szemben szedd magad szamócát sokat vettünk
Miért, a horgászoknak ingyér' adják?! 😲
Ha még nem volt:

A kerékpár a bolygó lassú halála.
Az Euro Exim Bank Kft főigazgatója. a közgazdászok gondolkodnak, amikor azt mondta:
′′ Egy kerékpáros katasztrófa az ország gazdaságának: nem vásárol autót, és nem kér pénzt a vásárlásra. Nem fizet a biztosítási kötvényekért. Nem vásárol üzemanyagot, nem fizet a szükséges karbantartásért, javításért. Fizetett parkolást nem használ. Nem okoz súlyos baleseteket. Nem igényel többsávos autópályákat. Nem hízik meg.
Az egészséges emberekre nincs szükség és nem is hasznos a gazdaság számára. Nem vesznek gyógyszert. Nem járnak kórházba, orvosokhoz. Az ország GDP-jéhez (GDP) semmi nem fűződik hozzá.
Ellenkezőleg, minden új McDonald ' s étterem legalább 30 munkahelyet teremt: 10 kardiológus, 10 fogorvos, 10 diétás szakértő és táplálkozási szakember, és nyilván az étteremben dolgozó emberek."
Óvatosan válassz: kerékpáros vagy McDonald ' s? Érdemes elgondolkodni rajta.
Utóirat: A séta még rosszabb. A gyalogosok még biciklit sem vesznek.
Ki ne találd már, hogy horgászni jársz és bármikor is pénzért vetted a szamócát?...
Én öccázé' se vettem meg.... 😁
azért érint, kaja árak egyre durvábbak
pl szamóca 1000 ft, ha lenne rá pénzem akkor se venném meg ennyiért
Mindegy, eddig is minden hiba benn maradt. Szóval változás nincs 😆
Akkor nem tudod, ha közben ráfrissítettél az oldalra, addig igen.
Vettem... 10 másodperc elteltével nem tudom javítani/szerkeszteni a hozzaszolast...