Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja szerintem én is viszem az ingyen tiszára a gyereket, oda nem kell kártya, pedig ilyenkor szoktam strandbelépőre elkölteni 7 ezer ft-ot a másik 15-öt meg kajára, jégkrémre,fagyira, főtt kukoricára(kezeit széttáró)
(fetrengős)
Bogyókám neked az oltás teljesen mindegy(kezeit széttáró) 1 nem véd meg lófasztól sem csak a reklámot nyomták róla, meg még most is a sok gyökérrel együtt azt nyaltad be.(röhögős) téged a cigi hamarabb elvisz bárminél. A helyedben még most mennék valamerre nyaralni, mert lehet az utolsó nyarad(fetrengős) Egyébként ismerősöm (hölgy 30 körüli, most kapott szívinfarktust, oltás után, műteni is kellett. (kezeit széttáró) Egy ceglédi ügyfelem meg arról számolt be, hogy kezd tömegessé válni feléjük az izületi megbetegedés, most azt vizsgálják, köze van e az oltáshoz. Úgy néz ki az szenved benne aki felvette az oltást. Mik derülnek majd még ki? Mondjuk, hogy impotenciát is okoz az téged különösebben nem érint már azon rég túlvagy(fetrengős)
volt itt napi 300 is. Meg 10 ezer új fertőzött(gondolkodós) Csak azt mondaná már végre egyszer meg valaki ezek a számok, honnan jönnek ki?(kérdőjeles) és ne azt mondja, hogy cecilke szájából(ujjával nemet mutató)
az index is elég veszélyes azt hallottam, főleg az asztrásokra(gondolkodós)
a hoki vékonyfalú párszáz forintos "beltéri" zsugorcsövek vajon mennyire lehetnek uv állóak?
betonvasat akarok bevonni vele hogy ne kelljen festeni
En rendszeresen megyek fel a tetore,de csak a korhadt deszkazat miatt suppedos teruleteket meg a szar gumiburkolat miatt hullamos bitumenes papirszigetelest latom. 😆
Telire berendezek egy mű vizesest a fal menten es fel se tunik a beazas. 😂
Ja-ja, föleg amikor nem ködösitenek 😀
De cssk neha. 😆
Lofaszt, néha egész korrekt a tetöröl.
A fal miatt amin van a legkondi max a felit. 😆
Onnan pedig messzebb látni :)
Nezek en,te meg gyere le a letrarol. 😆
Jo jo de azért a butorboltbol néha nézz ki 😃 ott ritkán szállnak meg 😄
Nem ugy latom ahogy te,de a tibicsokid befalom. 😆
Ha igy látod szived joga, de sajnos nem igy van. A számok nem ezt hozzák, meg nyár végére se ezt fogják. Itthon is költünk pénzt ráadásul én rühellem az igénytelenséget, hogy kifele megyek annak az is oka hogy ott nincs ekkora faszoskodás. A többiekröl nem.tudok nyilatkozni 😀
Te eddig hol is nyartal MOST?
nekem is tervbe van még egy erdélyi motorozás.
Osszvissz 2-3 millio a nem beoltott,duplaannyi a beoltott,mitol is lenne kevesebb vendeg?
Itt vagytok reprezentativ minta,te elobb mesz pragaba sorozni,horvatba furdeni mibt barmikor balatonra,virus nelkuli is,a hulye tuzolto 3 meg az osszes turit gyűlöli szivbol es mar reg kitiltotta volna mindet 100 km korzetben,foleg a penzes harlisokat es pestieket.A pipitol meg amilyen spur minden vendeglatos aki kicsit is minosegibb a kesdobalo kocsmanal es munkasszallonal ehenhalna.
Majd pont ti hibadztok a nyereseghez a turizmusban?Rohog a vakbelem. 😆
Héviz is vegetál. Panaszkodnak hogy tömegével mondják az érdeklödök hogy hát akkor ök sajnos nem mennek.....külföldi se macerál a beutazással, azok sincsenek
Kit érdekel a május?Téged?Minek?
Az számít ma mi van meg hogy holnap mi lesz.
Egy a lényeg,itt most dög meleg van nyár van a szállodák meg üresek.És ehhez semmi köze a májusi időnek.
Több embert ismerek aki nem oltat, tehetös és egy részük magas pozicioban van, de azt mondják idén akkor nem mennek sehová. Mi se tervezünk a családdal sokmindent, ellenben több külföldi motorozás lesz ha idöm is engedi. Kint is örülnek még jobban mint pát éve.
Aztán mire erre rájönnek addigra az emberek már elköltötték külföldön,vagy legalábbis megszervezték a külföldi nyaralást.
En b+. 😆
Remelem jobb vagy locsolcső felso madarfogasban vagy jarműmázolasban,mert turisztikai elemzesben nem remekelsz. 😂
Nyilván, én se josolok csak látok hallok és rengeteg mindenféle emberrel beszélek. Van köztük szállo strandolo mozibajáro is meg szálloda, üdülö, vendégláto tulaj is.
Van aki ki se nyitotta a krimóját pesten mert nincs terasz, de a többi vendéglátó egységét is lekorlátozta minimálra. Oltott mumiák és fostos rettegök igy se mennek a pénzhozók meg ki vannak tiltva. Inkább ül a pénzén otthon és mást csinál.