Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baja egy város 😁
Akkor meg napi 1000 halott...
Ha rajtunk múlna soha nem is lett volna lezárás.
Névjegykártyánál már kisebb méretű, és szét kell nyitni, ha mégis a gombjait használnád (de ugye azt soha nem kell). Ilyen:
tudom hogy nem kell de egy ocsmány nagy névjegykártya méret olyan gombokkal mintha még mindig 1982 írnánk
A mostaniaknál elég ha a zsebedben van, már nem kell dugni sehová sem.

Az enyém az fapados (nem kulcsnélküli), nekem egy bicskakulcsom, és egy tök hagyományos slusszkulcsom van: a bicskakulcsot utálom, a simával használom.
csináltak már a rönóék normális kulcs nélküli kulcsot?
mert ha az a buzi nagy lap van még mindig akkor nem kell
Egy másodpercet nem fetrengtem,max a röhögéstől amit levernyogtok blődivel bullshitet. 😂
Míg haldokoltok a pipi bengálijától..............tiktak..............két hét. 😂
Az öcsém diag gépe fel-le kapcsolgat mindent ha kéred.
Lehet le-fel kéne kapcsolni az inyektort és ha nem változik akkor ott kutatni.
BÁr vezetékszakadást az ECU kijelezné.
De az övéké gyöngyházfehér, nem baj? 😁
Szeretnél egy 3 éves, full-fullos Renault Megane Grandcoupét? Majd megkérdezem tőlük.

https://totalcar.hu/tesztek/20...
Bogyo fideszes renyoja lesz tavasszal.elado.
orvos házaspár kocsija nem eladó?
regen nagy divat volt így átulni
Nagyon helyes......rátok van most szükség......majd a gazdaságot meg mi helyrebillentjük 😀
És akkor így már találkozhat a család ha mindenki be van oltva ?? Vagy most is maszkban ültetek az asztalhoz ? 😂 agymosott egy család lehettek ti. Tanárgyermekek… nem hiába mondják hogy a tanár gyermeke a legrosszabb 🤷🏼‍♂️
Feltanítva, minden jó de mégsem 🤷🏼‍♂️ Lehet van egy kis vezetékszakadás valahol
A hétvégén is voltunk nála a zasszonnyal: mindketten 2 adag vakcinával beoltva. Sőt az öcsémék (orvos házaspár) mindkét gyereke is túl van már mindkét adag vakcináján (19 és 17 éves srácok).
Hagyd már szegény anyját se látogatta ugy fosik 😀 bezzeg a tüdöráktol nem fél 😀
Na ezt nem.vállalom ugy hogy azt se tudjuk biztosan meddig és mi ellen véd. Rádásul se idöm se kedvem értelmetlenül otthon fetrengeni az oltás miatt.
Ha rajtad (rajtatok...) múlna, akkor még mindig teljes lezárásban élnénk, és napi 300 halott lenne....
Rail nyomás rendben?
Amúgy diag gép rendesen kihozza a hibákat.
És hát kódolni kell az ECU-t a inyektorokhoz,anélkül szar.
Én nem kértem senkitől hogy oltassa be magát hogy nekem jobb legyen.
Te is megbuktál!!!
Beraktunk egy bontott de bevizsgált porlasztót, össze vissza cserélgettük őket, egyelőre maradt az 1-gyes henger porlasztó hiba, de csak alapjáraton. Ha egy picit is emeled a fordulatot, tökéletesen kisimul. Matekolás van hogy mi lehet a baja.
Hat,nem voldemort vitte el az tuti. 😂