húzzál már a halál faszára végre (meghajlós) ha be vagy szarva oltasd magad. Gyere haza a 3-ikért nálunk már lehet. Hamarosan a 4-ikre is lehet jelentkezni simán kapod alanyi jogon(meghajlós) Csak engem ne basztassál már ezzel meg ugorjunk is a témáról nekem világos álláspontom van ezzel kapcsolatban. NEM OLTATOM MAGAM azért mert nem láttam azt, hogy bárkinek ettől baja lett volna kb. 500 emberből akivel az 1,5 év alatt bármiféle kapcsolatom volt. Ezek közül java része elkapta(könnyen lehet én is) idős 70 év felettiek is. A betegséget lerázták magukról mint tyúk a taknyot(meghajlós) qrvára nem érdekel mit hazudik a média a kitalált számaikkal, bevalottan hamisított statisztikájukkal. A világon mindenhol hamisítják a számokat és arra felé kerekítik mikor mi a cél(meghajlós) Az ukránok és az oroszok csinálták jól az első körben ők nem adtak ki semmiféle információt(meghajlós) Ha így tett volna a világ akkor a gazdaság a 2019-szinten mozogna kb. pont ugyan ennyi halottal. Volt erről egy mém sajnos én ilyet nem tudok előkeresni de így nézett ki: HOGYAN SZÜNTESSÜK MEG A KORONAVÍRUST? És az volt a képen, hogy a csávó kibassza a tv-t a 7-ik emeletről. Nekem pont ez a véleményem. Ha ezt nem fújták volna fel nem is történt volna semmi. Qrvára nem vett volna észre ebből az egészből senki semmit. 10 15 évente szokott lenni egy megszokottnál nagyobb influenza járvány. Ez kb. 2 sor az interneten egy rövid hír az esti hiradóban és slussz. Na ekkor pont ennyien dobják el tőle közvetett a kanalat mint a kovidban 1,5 év alatt a 80 és a halál között lévők(meghajlós) Ezt felfújták romokba tették a komplett világgazdaságod elkezdődött egy új világ rend kialakulása. A felső körökben a gazdagabbak még gazdagabbak lettek és lesznek a szegény réteg meg még szegényebb. Rendszerváltás óta nem látott inflációval súlytanak minden ok nélkül. Nem csak bennünket az egész világon ez megy. Összeesküvés elmélet??? Az lehet de még is az a valóság, hogy 1,5 év alatt 30%-al többet fizetek az élelmiszerért 60%-al az építőanyagért és ezt nem én találom ki, hanem ez van. A bogyó szaros retyója 1 év alatt 20%-al emelkedett de nem nagyon tudnék olyat mondani aminek csökkent volna az ára. A vírust megelőző időszakban 5 éven keresztül 0-a azaz nulla volt az infláció. Te oltasd magad(meghajlós) ha már elkezdted ezt már folytathatod egész életedben évről évre járhatsz matinéra az oltópontokra te dolgod(meghajlós)
ki fogott össze és miért te degenerált(fejét fogó) Hol látsz a vírussal kapcsolatos összefogást?(kérdőjeles) Hanyatt homlok feszt egymás ellen feszül minden érdek.
Te írtad hogy minek a 20dolláros oltás mikor egy tollvonással kiszedik adók formájában.
Az adó miatt lázadsz, ez miatt meg még tapsikolsz is. A legjobb pénlehúzási forma az orvoslásban van, mert akkor az ember még hálálkodik is.
Szerintetek nem, akkor meg minek foglalkoztok azzal ami nem létezik?
orvos látott már? beszéltél vele róla?
Mint az a bizonyos Don Quijote a szélmalmokkal? harcoltok az ellen ami szerintetek nincs is?
Most pl volt egy hír, hogy valami elmebeteg osztrák vendéglátós kitiltotta a kávézójából az oltottakat. Terjed a hír mint egy futótűz. Megosztotta egy magyar haver akinek élelmiszer boltja van. Rá is kérdeztem, ha szerinte jó ötlet, akkor miért nem szabadul meg ö is a vevőinek a nagyobb felétöl? Ha meg nem jó ötlet, akkor minek a nagy megosztogatás? (ö is bigott covid ellenes). Mindig a legidiótábbakat kell kiszemelni példaképnek?
Megérdemlik. Direkt leszartak minden intézkedést. Csak a hotelben és az élelmiszer boltokban hordtunk maszkot, az éttermekben külön ránk is szóltak (3-4 egymástól független esetben és helyen), hogy vegyük le a maszkot, nem Németországban vagyunk, itt nincs Corona...Pedig a turisták szorgalmasak és motiváltak lettek volna, de ha nem, hát nem. mis sem hordtunk maszkot, legyen úgy ha nekik jó...
Most cserébe zárulhat a bolt...
Lett volna egy jó szezonjuk...
De nekik nem kell, a kreténség fontosabb...
A vendéglátósoknál hülyébb embercsoport nem sok van a világon...
Ahelyett hogy gyártod a hamis információt meg a hamis vádat.
Az adó miatt lázadsz, ez miatt meg még tapsikolsz is. A legjobb pénlehúzási forma az orvoslásban van, mert akkor az ember még hálálkodik is.
orvos látott már? beszéltél vele róla?
Mint az a bizonyos Don Quijote a szélmalmokkal? harcoltok az ellen ami szerintetek nincs is?
Egy szót sem értek belöle amit írtál.
Kuton kell maszk?
Most cserébe zárulhat a bolt...
Lett volna egy jó szezonjuk...
De nekik nem kell, a kreténség fontosabb...
A vendéglátósoknál hülyébb embercsoport nem sok van a világon...
Sokba kerül. A legjobb ha nem oltatják magukat, csak szépen csendben elpatkolnak. kevesebb nyugdíjat kell fizetni...