Ilyenekhez hozzá se szagolhattunk,még a rába steigerekhez sem.
Bár volt olyan traktoros ami a szemenkénti vetőgép elakadt szem jelzésére szolgálo ledes műszerfalat kihuzott biztosítékkal javította.
Meg hát. Kína szopná be ha nem terítené a szarát, főleg hogy mi nem az USA vagyunk és a Sleepy Joe elvileg kína barát...de ha nem akkor is elcseszné az egészet, szóval inkább Taiwannak harangoztak. Szerintem azért mozgolódnak most a Kínaiak, mert szépen megegyeztek az amcsikkal, hogy azok majd jól felháborodnak, megrázzák az öklünket, de nem csinálnak semmit.
Volt szerencsém sok ilyesmihez, dolgoztam 10 évet ebben a szakmában de már akkor voltak olyan gépek Jhon Deere, Claas, aminek egyes részeihez márkaszervizes nélkül nem tudtunk nyúlni. Most direkt erre mennek rá a gyártók, az öcsém a Caternál szervizes hát csak nézek mikor meséli mik vannak.
Lehet, hogy sosem fog, épp most olvastam, hogy olyan hadweő összevonást hajtanak végre tajvan közelében ami már túllépi az erőfitogtatás szintjét hanem úgy fest foglalni akarnak, de ugye akkor ott a lehetőség az usa beavatkozásra ami továbbgörgethet mást is így lehet, hogy nem lesz egy darabig kínai holmi.
Keveseknél ennyi, de mi van ha a gyerek nem akar a szülőknél lakni ahogy az általában szokott lenni? Nálunk hely is volt és egyiknek sem kellett hazaadni soha semmit mégis ahogy normális kapcsolatuk lett leléptek ami szerintem a normális.
fogalmam nincs, van neki laptop, csomó progi, egy halom gépet újra tud indítani ha csak sw hiba van
nem haver csak ismerős, pecáztunk a partom és léttam hogy jön, kérdeztem hol a fenében volt akkor mondta hogy ilyet csinál
gondolom nem fog főtengelyt csapágyazni a réten meg hasonló gépmunkákat csinálni
miért kellene egyből albérlet?
sokan tényleg teljesen idióták 😂
vegyünk egy átlagos családot apuka-anyuka dolgozik nevel 1-2 puját, gerekek tanulnak, nem isznak-drogoznak-cigiznek nem csukatják le magukat mindenféle faszság miatt
szóval a gyerekek nőnek apuci anyuci eltartja őket, vesz nekik ruhát xboxot amire éppen van keret
a gyerek elvan, ha nagyobb lesz vállal nyári melót hogy el tudjon menni a szigetre vagy épp egy 400 ezres telefont tudjon venni
aztán végez a sulival elmegy dolgozni, apuci anyuci továbbra is eltartja, ez neki semmivel sem megerőltetőbb mint az előző 18 évben, gyerek meg teszi félre a munkabért( arany, fundamenta, párna alá, mindegy) 200-250 között simán lehet keresni aki tényleg akar is
ha sziget vagy ájfón kell elmegy másodállásba, túlóra bármi
kb ugyanúgy él mint sulis korában, szóval a gyerek sincs hátrányban
évente 2.5-3 milla, 10 év alatt 25-30
de ha időközben megvan élete párja ugyanígy spórolva akkor 5-6 év alatt lazán megvan a 30 millás lakás. ami jelenleg nem sok, de kezdésnek elmegy, de ha tudnak várni évente közel 5 millával nő a lakásra fordítható keret
Ez jó, de ritka és nem feltétlen a gyerek miatt mert ha véletlenül családot is szeretne vagy besikerül akkor hamar szűk lesz a lakótelepi, de még egy családiház ia gyorsan összemegy olyankor.
Szerintem amelyik épp elromlik. Felénk is van egy ilyen srác, tavasztól őszig tenger munka, főleg aratáskor. Kimegy a géphez megszereli amikor kell. Mert itt aza fontos. Nem állhat hetekig. Aztán ősztől meg vagy a ráérős téli karbantartás javitás vagy autók hekkelése.
Amúgy nem Teslát foglalóztál mégsem?
Bár volt olyan traktoros ami a szemenkénti vetőgép elakadt szem jelzésére szolgálo ledes műszerfalat kihuzott biztosítékkal javította.
nem haver csak ismerős, pecáztunk a partom és léttam hogy jön, kérdeztem hol a fenében volt akkor mondta hogy ilyet csinál
gondolom nem fog főtengelyt csapágyazni a réten meg hasonló gépmunkákat csinálni
Most telefonáltak nekünk a rönyótól hogy mehetünk a ZOE-ért. Pedig jövőre ígérték.
Neked még nem jött meg?
sokan tényleg teljesen idióták 😂
vegyünk egy átlagos családot apuka-anyuka dolgozik nevel 1-2 puját, gerekek tanulnak, nem isznak-drogoznak-cigiznek nem csukatják le magukat mindenféle faszság miatt
szóval a gyerekek nőnek apuci anyuci eltartja őket, vesz nekik ruhát xboxot amire éppen van keret
a gyerek elvan, ha nagyobb lesz vállal nyári melót hogy el tudjon menni a szigetre vagy épp egy 400 ezres telefont tudjon venni
aztán végez a sulival elmegy dolgozni, apuci anyuci továbbra is eltartja, ez neki semmivel sem megerőltetőbb mint az előző 18 évben, gyerek meg teszi félre a munkabért( arany, fundamenta, párna alá, mindegy) 200-250 között simán lehet keresni aki tényleg akar is
ha sziget vagy ájfón kell elmegy másodállásba, túlóra bármi
kb ugyanúgy él mint sulis korában, szóval a gyerek sincs hátrányban
évente 2.5-3 milla, 10 év alatt 25-30
de ha időközben megvan élete párja ugyanígy spórolva akkor 5-6 év alatt lazán megvan a 30 millás lakás. ami jelenleg nem sok, de kezdésnek elmegy, de ha tudnak várni évente közel 5 millával nő a lakásra fordítható keret
ennyi