Én azt utálom amikro a porba terepen megy össze vissza és mindig hirtelen a lábammal fogom meg de ez 40 km/h nál nem mindig lehet jó mert mondjuk még nem volt olyan de ha szépen meghúzódna lábam az nem lenne jó
nekem egy komplett 2003as rendszámos DT-m van, semmilyen bontott alkatrészt nem árulok és nem is árultam soha
és ő gyártott ugye 49-es feliratokat?:)
na és szóval ha vkinek avan ilyen kis táblácskája akkor írjon ! légyszi! mert most csak le van köszörülve meg ki van glettelve vagy mi a fene=(nem én csináltam) és azért az a tuti ha ott van a 49ccm!
kutyacsont gyorsan és könnyen lejött, szépen be van zsirozva, a csavarok sem voltak rárohadva
a központin levö anyákat megfujtam féktisztitoval hogy kilátszanak a koszbol, de az also anyát letekertem hogy a felsöt beállithassam, viszont nem volt akkora kulcs (31 vagy 32 kell hozzá? valaki irja meg aki csinálta!) és egy svédfogoval meg kézzel huztam meg annyira amennyire lehetett, nem ment sokat talán 0,5-1 centit de böven érezhetö hogy keményedik, szoval ha valaki megmondaná mekkora kulcsot kell hozzá keresni (kérni, mert itthon nincs :S) azt megköszönném és végre belöhetném a rugostagot számomra optimálisra :)