Alaptalan félreértés az egész. Úgy tűnik génekbe van kódolva, hogyha simson szó merül fel, megveszik mindenki és egymásnak esik. de ennek ellenére igyekezzünk átlépni a sérelmeinken... PEACE
xD
Nekem ez egy állítás cáfolatának "hangzott": "Ez igen érdekes, pont a Yamaha volt az a cég, aki a versenysportban a 60as években elsőként bevezette a pumpás olajozást." Mintha nem raktam volna kérdőjelet a mondatom végére, amire válaszoltál.
De így tiszta
Nem vagyok szőke! Én kívül-belül sötét vagyok.
Itt folytatódik a Maunika sóó?
dehogyis szerintem jó ha különolajzás van... mert ha te kevered be és ugy kevered hogy sok olajat hogy magas fordulaton legyen kenése akkor alacsonyan minden tiszta olaj lesz... fordítva meg megszorul. meg motorféknél is gázt nem adsz neki de tolja az olajat vagyis keni a dolgokat...
A tetején az nem túlfolyó. És a túlfolyó lényege az, hogyha nem jól zár a tűszeleped, akkor se folyjon bele a hengerbe egyenesen a benzin, mert nem szereti a motor, hanem valahova kifelé folyjon. De ha rá van húzva egy cső, ami magasabbra megy, akkor nem tud kifolyni -> a karbiban emelkedik továbbra is a benzin, majd addig emelkedik, ameddig le nem fullad a gép.
1. 5-6-7 ezren tartva a gázt menet közben darál
2. 8-tól-9 ezerig tartó sávon nagyon nehezen akar átlendülni, kelletlenül pörög fel. Gáz kicsi visszaengedésére érezni, hogy könnyedebben pörög.
Power jól van beállítva, ellenőrzéskor nem lóg bele a kipuf. csatornába.Karbi Dell"orto vhsa 32-es, 148-as fúvóka, súbertű alulról a másodikban. Akksi gyenge, de van töltés.Gyertya ngk br9ecm,
(most cseréltem ngk b10egv-re, de azzal még nem mentem). Malossi red filter-rel próbálva a gyári szivacs helyett, a darálás megszűnt, de az említett lyuk megmaradt, ezért ment vissza egyelőre a gyári.
Minden tanácsot szívesen fogadok!