Szerintem sokkal jobban motorozható ha egy kicsit magasabb, SuperMotosabb, Crossosabb. Mert az erő az már megvan...kb.: DRZ 450 erejével hasonló...már csak a vázzal kéne valamit csinálni!hehehehehehe
Simán leér mind a két talpam...!
Sokkal jobb lenne ha magasabb lenne. Meg az eleje is elég puha.
De ez nevetséges... Enyit nem veszthet az árából! 250!? hát csak a felnik meg a fékek kb 150 és akor 100at ér a blokk meg a váz
nagyon tetszik! szerintem sokkal jobb így feketén matricák nélkül!
Nekem egyébként nagyon tetszik a motorod, csak a papír hiánya bántó. Mert forgalomba helyezni olyan 120 Ft kb. Meg szoktam mindig hallani hogyha rendőri ellenőrzés lesz, és most is hétfőtől péntekig iszonyat nagy ellenőrzések voltak-vannak mindenhol. Na most egy rendőr szerintem kiszúrja hogy nem 50es
Vagy sokat kérnék a motoromért? De hová engedjem még le? Már ígyis majdnem a felét elengedtem abból amenyiért én vettem 3éve.
ügyes! és a tengelyed nincsen szétkopva /a szétkopást úgy értem ,hogy pl belül valamivel vékonyabb mint kívül/ , a csapágy hogy megy rá a tengelyre, az esete4leges tengelykopás miatt nem fog megforogni a belső gyűrű?
ha elfogadsz egy jótanácsot: mielőtt összerakod a berúgó tengelyen lévő fogaskereket a berúgókar visszahúzó rugó levétele után húzd le, és fordítsde el forgásirányba 180 fokkal, hogy az eddig nem használt része működjön mostantól. nekem végül is ez javította meg a berúgómat, azóta amotor is meg én is jól be tudok rúgódni