szia hasonlo képpen jártam 1500 km mentme vele eddig prox cumok vanak beenne fogyott a vízem és az letta vége hogy hengerfely tömités elszált és azt ajánlom mindenkinek ha vesz is a motorjába valami cuccost akkor csak eredeti hajtókart meg dugattyút meg tügörgöt emg az ilyen fontosababkat rakja bele lehet hogy drágább de biztonságossab én 5 db prox dugót dobtam el eddig magyarúl 5X 20000 ret kb 8000 km alat meg 1 hajtókarr szoval nem ajánlom a proxot
Ez a két alvázszám volt a 80lc/2 ben a Svájccal lehet hülyeséget írtam, bár állítólag oda is exportálták, csak lehet ,hogy pl a német verziót és ezért nincs külön jelölés.
és az miért van, hogy hidegen normálisan indul a motorom, melegen meg nagyon neheze, csomót kell rugdosni, csomószor inkább betolatom magam?...:D
erre mit ajánlatok?
Háát, elsősorban a dugattyú lesz üzemórás.
Az is csak akkor, ha ténylegesen kroszversenyző ütlegeli, normál hazsnálat mellett simán elmegy sokkal többet is.
HA nem ennyire forszírozott a teljesítmény, akkor azért sokkal t9bbet elmegy.
Azt nem tudom, de teljesen mindegy is. Ha gyengének érzed, vagy nem fontos a végsebesség, akkor vegyél előre kisebb lánckereket, ha meg nem vagy gyorsulgatós akkor vegyél nagyobbat. Csak arra figyelj hogy a lánc elég hosszú legyen.
viszont dt-t nem állnák neki generálozni egymagam
HOLNAP JÖN VISSZA A LEHÚZÓ
Ez számomra felfoghatatlan, és érthetetlen.
53w- Franciaország
Ez a két alvázszám volt a 80lc/2 ben
egyik
másik
még másik
utolsó
Eladó Yamaha DT supermotot keresek aki tudna ajánlani az alábbi címre várom lehetőleg képpel Pest és Tatabánya környékén!
boncifiju@freemail.hu
erre mit ajánlatok?
Nem feltétlen új érdekel.
Ottvan lejjebb a kép a karbiról.
Az is csak akkor, ha ténylegesen kroszversenyző ütlegeli, normál hazsnálat mellett simán elmegy sokkal többet is.
HA nem ennyire forszírozott a teljesítmény, akkor azért sokkal t9bbet elmegy.
Kezdem már kapisgálni... :)