nemtudom miért kel szétfikázni mindenkinek amikor életébe nem látott még közelről csak azt tudja hogy a prox kibaszott drága és biztos jó is... nem tagadom hogy jó de vajon megér-e 25000 forintot amikor ha nem verseny célra használod a gépet teljesen felesleges...ráadásul nem is bír sokkal többet és ha azt veszed hogy 1 prox árából veszel 5 for yamahásat nemhiszem, hogy 5x jobb/tartósabb volna...de ez az én véleményem.
TE minden megcáfolsz, meg helyesbítesz .Elhiszem hogy profi vagy ,de a fórum látogatóinak nagy része NEM (ÉN sem)! Ezért nyilvánosan megkérlek, hogy hagyd abba a szőrszál hasogatást
De ez csak a ÉN véleményem
Bocsi hogy várakoztattalak. De ha gondolod adok egy számot ahol találhatsz ilyen elektronikát. Vecsésen van a bontó 06/20 974 5559, bocsi mégegyszer.
Valószínű, hogy ha autót generálozol, akár dízelt, akár benzinest, ott is hozzáhangolod utána teszem fel az adagolót........
Maradj már.
Ami generál után nem tudja ugyanazt nyújtani, magyarul kalibrálást kér, az előtte is élére volt kalibrálva, és generál után kéri a finomítást.
Magyarul előtte is szar volt. Lehet azért is ment tönkre..
Mint itt sok "versenyzőnek" ahogy olvasgatom pár éve a fórumot.
Abba meg ne menjünk bele hogy ki, s mihez ért, én már raktam fel egy pár galériát azokról a "szar" gépekről amikből várat építettem.
Végül is itt azt éred el, hogy darabokra szeded a fórumot, ami (ha érdekelne) gusztustalannak tartanám.
Engem ez már teljesen hidegen hagy....
Gratulálok, OKOS embernek tartalak, (most tényleg!) viszont módfelett bunkónak.
Ezért utaltam a szingliségre....bár lehet itt éled ki, amit otthon elfojtanak benned..
Részemről off, senki ne keressen...