valamikor fussunk már össze
és csináljunk egy elmék háborúját mekkora szócsata lenne már. Én Gi vel vagyok... ha tényleg nem balfasz az ember és odaáll és elkezdi nézni hogy mi hogy van simán meglehet csinálni, én is felteszek egy rakat kérdést hogy mit hogyan kell szétszedni összerakni, de egyszerűbb ha kimegyek és nekiállok. Ha nincs is rutinom akkor is rájövök elég sok dologra... Találékony lények vagyunk, és basszátok már meg de ezért van itt az ország meg az egész világ... nem lehet azt mondani hogy oké bocsi? tényleg igazad van... meg meglehetne kulturáltan is beszélni. lássátok át hogy mit ír le. Vannak akik tényleg érzik a motorszerelést vannak akik nem akik nem azok vigyék olyanhoz aki ért hozzá. Ennyi, vagy legalább ha nem is ért hozzá hallgassa meg a tanácsát. Meg nehogy már egy kibaszott éken akadjatok fel 3oldalon keresztül. Mindegy hogy ki, de valameikőtök még ha ki is akar állni az érve mellett akkor is inkább ne szóljon semmit hagyja a másikra. Én ezt megtanultam és azóta nem akarnak kirakni a suliból... És lehet mondani hogy Levi te menyire kurva okos és bölcs vagy.. -.-" igen tudom és nem fogok rá válaszolni semmit :D és ellehet gondolkodni ;)
-
ha percenkét beteszed,szerinted előbb lesz?