. Nagyon eltalált kis paripa ez. Érdekesség: gondolom a sokkal hosszabb áttételezés miatt, de a hármashatár hegyi brutál gyilok emelkedőn mi a 80asokkal ugyan olyan tempóban tudunk menni föl mint haver a 250-es ETZ vel. Természetesen vízszintesen elhagy szépen, de ennyit számít a sok rövid fokozat
ülök rajta lenyulok és ugy hogy ne is feszüljön de ne is lógjon, érzésre. ha nem én akkor apu.
de szerintem 6nál többet nem tett le a földre. A 125-ös meg 27 *.* mert fojtatlan amúgy ha kérdezik én 22le-t szoktam mondani... csak mert ültem már exc-n meg cr-en és azok kicsit máshogy indultak meg
én elhiszek mindent csak ne ugy legyen előadva hogy "az én 50-esem" meg hogy "az én motorom". Minhta attol hogy az enyém jobban menne mint a másé -.-"
Aha, erről van valami írás? Gyári fojtatlan am6-okra 5kW, 7Le körül szoktak írni. Vagy a Senda annyi, pedig az már segédkipus.
"125-ös meg 27 *.* mert fojtatlan amúgy ha kérdezik én 22le-t szoktam mondani... "
21-22 a hivatalos. Yamaha szerint.
Menj egyszer egy jó ETZ250-el, az 20-21-re írják. Érteni fogod.
Régebbi RX125-ök azok voltak 27Le körül. Legújabbak meg 33-34 körül szoktak lenni.