A powert pedig úgy kell állítani ahogy mondod. Viszont hogy beleférjen a 11 kilowattos európai korlátozásba, fordítva kötötték be a bovdeneket a poweron, így nem tudott kiforogni szerencsétlen. Az enyémet én kötöttem át, pedig nem mai gyerek.
az meg hogy mikori amatrica az nem lényeg... elvileg ugye minden motoron van adat tábla
majd az megmondja az igazat.bár fenetudja... szerintem a Km is zsákbamacska meg esetleg a blokk belseje is.... de ha valóban 2001-es vagy ha még 98-as is...külsőleg nincs agyon nyúzva lehet bizni hogy bent sem
majd kiderül! köszönöm a segitséget.
gyártották önindítóval is? nemis tudtam.nade képen miértnem látszik?
menniy a tényleges lóvak száma?olvastam itt a hirdetésekben sokat is keveset is...nade a valós?illetve találtam még egy esélyes gépet, ha megvan még. szakértői szemekkel azért ti csak jobban tudjátok mit kell nézni :) máramenyi látszik
és rájöttem hogy nemcsak a használtautó létezik és nézelődtem még itt-ott azért van közelebb is "elfogadható" áron,minőségben. a 280 km-et énsem egyben gondoltam hanem ilyen 50-80km-es megállásokkal... meg nem most azonnal... hanem kb. 2 hét mulva vagy még később...lehet megvárom a következő fizut... de tudjátok ti is nem?! vak is megmondta.... majd meglátjuk...
itt a link a mociról amit néztem. ehez hasonló kaliberüt szeretnék max 200-ezer és 97-2000.ig
A bowdennek x ben kell lennie vagy sem?