Persze....ez így szép és jó.....azért a helyedben a fogkerékre megpróbálnék legalább 4 6-os lukat fúrni.
Megnézném hány fúrót használsz el...
A másik..: Van fogalmad mekkora ez a fogaskerék?
Mert a tengő amire rámegy asszem 10-es vagy 12-es...
Ajánlom figyelmedbe, ha netán szétesik. Remélem nem fog :)
Így a csapágyat nem kell molesztálni(és cserélhető), nagy felület miatt benne is marad a perselyben, a persely stabilan rögzítve van.
Én már leszedtem vagy 5-ször de egyszer sem cseréltem még... Kapja mindig a tömitő pasztát... meg néztem nincs átégve. Eddig nincs vele gond.. kopp-kopp.
Én most éppen a hengerfejsíkolással ,meg tömítéscserével hobbyzok....
Ez a szenya má megint hengerfejes, de nem az égéstér felé, hanem kívül eresztette a vizet rá a henger oldalára meg mindenhova. Tegnap csináltattam megint egy új tömítést, most készült el a sík és rakom össze. Most úgy csinálom, hogy lehelet vékonyan megkenem a tömítő felületeket ilyen régi hermosal nevű sűrű lakkra emlékeztető anyaggal ,oszt bekaphatja
MUMI!
Reménykedem, hogy nem fogja elengedni...
Amúgy a 2. fogaskereket amit mumitól vettem azt elvileg melegítéssel csinálták... de az se nagyon birta.
Le esett az olaj pumpám és azért nem ment rendesen a ford mérő mert az a tengelyem ki van kopva egy picit és gondolom nem kap bele rendesen.
nem értem pontosan ,hogy érted. Egyébként szerintem úgy lett volna tuti, ahogyan operable eredetileg is akarta, hogy a fogaskerék furatát úgy illeszteni a csapágyhoz ,hogy szoros legyen, de azt hiszem az esztergályos elrontotta, és ezért maraDT a hegesztés
Mármint arra nem jövök rá, hogy ez hogyan szabályozza a töltést. Átlag ismert fesszaboknak több kábel kell, infó az akku töltöttségéről, akkor, amivel tölti az akkut, test stb
Hello, az 50-es MX-eden a fesszabályzó hol van? És hogy néz ki?
Amire én gondolok az a tank alatt jobb oldalt van, hűtőbordás kis alu doboz, de nem jövök rá, hogy miféle is az. Egy szál megy bele, és amúgy a testen van.
Megnézném hány fúrót használsz el...
A másik..: Van fogalmad mekkora ez a fogaskerék?
Mert a tengő amire rámegy asszem 10-es vagy 12-es...
Így a csapágyat nem kell molesztálni(és cserélhető), nagy felület miatt benne is marad a perselyben, a persely stabilan rögzítve van.
Én most éppen a hengerfejsíkolással ,meg tömítéscserével hobbyzok....
Ez a szenya má megint hengerfejes, de nem az égéstér felé, hanem kívül eresztette a vizet rá a henger oldalára meg mindenhova. Tegnap csináltattam megint
Reménykedem, hogy nem fogja elengedni...
Amúgy a 2. fogaskereket amit mumitól vettem azt elvileg melegítéssel csinálták... de az se nagyon birta.
Le esett az olaj pumpám és azért nem ment rendesen a ford mérő mert az a tengelyem ki van kopva egy picit és gondolom nem kap bele rendesen.
Legújabb próbálkozásom!
Amire én gondolok az a tank alatt jobb oldalt van, hűtőbordás kis alu doboz, de nem jövök rá, hogy miféle is az. Egy szál megy bele, és amúgy a testen van.