Hello!
Átalakításra nincs szükség,csak a vízbekötőcsőből kellett levenni,de azt odaadom vele.
A kipufugót kell lecserélni ,vagy megnyitni.
A 80-as 15e volt
Csak annyit hogy van egy 92-es 125-ös dt-m és ha vennék rá egy sportkipufogót+sportlégszűrőt az mennyit nyomra rajta vagy nem érdemes?Vagy mit kéne venni hozzá hogy erősebb legyen?
Szia!
Az az igazság,hogy nekem nem erre van szükségem,én csak prüntyögésre használom,motoros természetjárásra!Tulajdonképpen ki sem tudtam próbálni,mit tud mert sportkipuffogó kellett volna,vagy az eredetit megnyitni ,de nekem ehhez már nem volt kedvem,inkább felfúrattam a 80-as hengert és azt tettem vissza.Különben csak a kollégám beszélt rá azért vettem meg.
Ez valóban tuning annak minden hátrányával és előnyével,hatalmasok a hengeren az ablakok ez teszi lehetővé a gyors öblítést a nagyobb fordulatot és nyomatékot
vaki segítsen lécccciiiiiii
a 125ös dtbe a blokkba mennyi olajat nyomtok ti?me ugye rá van írva h 750köbcenti,azaz 7és fél deci olaj (sztem),az nem a blokk kapacitása hanem h mennyi olaj kell bele! a kémlelőnyíláson a kis vonal az a minimumot jelzi?
ja
egyszer rendőr elkezdi h ÉÉÉÉÉS AKKOR KÉREK EGY AAAAAAAAAAAAS JOGOSÍTVÁNYT! én erre csak a1es lesz ám
elkezd mutogatni a blokk oldalára h DEHÁT 750 KÖBCENTI
én meg mutatom h alá van írva h olaj (bazmeg)
na akkor véleményeket várok h mennyi kell bele szerintetetk
köszi
cső
a szelepen a bal oldali csavart csavard be,a jobb oldalit meg ki annyira hogy ne feszüljön a bowden! ennyi!jobb lesz tőle!nekem is 2004es dtm van,enduro!erősebb lesz,jobban pörög,bár sokkal gyorsabb nem lesz
Hy!
Van egy 2004es dt-m és ugy tudom hogy ezek meg vanak mahinálva a power szelepel hogy ne menyen anyira. Az lene a kérdés hogy hogyan kell optimálisra beállítani? Előre is kösz.
Helló! Először is ! Mi nemrég húztuk szét a blokkomat ( Dt 80 ) a szerelőm rokonom volt aki valamennyit értett hozzá! Speciális szerszám csak egy lenkeréklehúzó kell! Nekünk csak az agyonhúzott csavarok jelentettek kissebb gondot! De ha széthúzod akkor sztem előbb szedjél le mindent a gyujtásfeléről aztán a kuplungfeléről és csak utána szedd le a hengert!
Nem tud nekem valaki kilóméteróratartót Dt80- hoz? csak a műanyag része kell!
Lehet házilag cserélni,én is úgy cseréltem,csakhogy mindenféle gyakorlat,vagy doksi nélkü l nem ajánlanám!
A blokk tulajdonképpen három részből áll:lendkerék a gyújtószerkezettel,kihajtással-középső rész forgattyúsház,váltószekrény-és kuplung ,váltómozgató mechanika.
Így néz ki!
Tapasztaltabb DT-ésektől kérdem, hogy egy 15 éves kipufogó rendszert érdemes-e kiégetni fölleg ha sűrűn volt tul sok olajjal használva? Kb mennyiből lehet meg úszni egy ilyen dolgot?
Köcce
Hát én ott voltam mikor a szerelőm szét hízta a blokkot és nem olyan egyszerű. Nem ugrott ki ugyan semmi de azért házilag szét húzni tapasztalat nélkül elég necces. Javaslom keress szerelőt XD
Főtengelycsapágyat lehet házilag cserélni? Nem ugrik szét minden? Mert szeginyemben valami zörög, álló helyzetben üresben is túráztatva és a csapágyakra gyanakszom, bár nem értek annyira hozzá, szerelő meg há nem igazán akad. Hosszútávon ebben a melegben azért fostam hogy otthagy valahol emiatt.
Akkor valószínűleg a kukactengelyed lehet rottyon..Ezt mindenféleképpp szét kell húzni,ugyanis magától nem fog megjavulni!Az "üres" sebesség,amiről beszélsz nem az 1-es és 2es közötti üres,hanem az 5ös és hatos közötti átmenet.Persze nem ez az egyetlen magyarázat,de ha csak egy bizonyos sebességi fokozatnál csinálja ezt...akkor nagy az esély rá
Átalakításra nincs szükség,csak a vízbekötőcsőből kellett levenni,de azt odaadom vele.
A kipufugót kell lecserélni ,vagy megnyitni.
A 80-as 15e volt
Csak annyit hogy van egy 92-es 125-ös dt-m és ha vennék rá egy sportkipufogót+sportlégszűrőt az mennyit nyomra rajta vagy nem érdemes?Vagy mit kéne venni hozzá hogy erősebb legyen?
Az az igazság,hogy nekem nem erre van szükségem,én csak prüntyögésre használom,motoros természetjárásra!Tulajdonképpen ki sem tudtam próbálni,mit tud mert sportkipuffogó kellett volna,vagy az eredetit megnyitni ,de nekem ehhez már nem volt kedvem,inkább felfúrattam a 80-as hengert és azt tettem vissza.Különben csak a kollégám beszélt rá azért vettem meg.
Ez valóban tuning annak minden hátrányával és előnyével,hatalmasok a hengeren az ablakok ez teszi lehetővé a gyors öblítést a nagyobb fordulatot és nyomatékot
LC2-t 86-ba még nem gyártottak. Én úgy tudom.
A rendőr, meg nem vizsgálja meg úgyse a blokkot, ha meg mégis, felhívsz egy YAMAHA márkakereskedést, és odaadod a zsarunak a telót.
Másrész faternak is a GS500-ára rá van írva, hogy 3500cm3, na az a 500-as motor elvileg 3500cm3?
Ez oltári nagy faszság.
a 125ös dtbe a blokkba mennyi olajat nyomtok ti?me ugye rá van írva h 750köbcenti,azaz 7és fél deci olaj (sztem),az nem a blokk kapacitása
ja
egyszer rendőr elkezdi h ÉÉÉÉÉS AKKOR KÉREK EGY AAAAAAAAAAAAS JOGOSÍTVÁNYT! én erre csak a1es lesz ám
elkezd mutogatni a blokk oldalára h DEHÁT 750 KÖBCENTI
én meg mutatom h alá van írva h olaj (bazmeg)
na akkor véleményeket várok h mennyi kell bele szerintetetk
köszi
a szelepen a bal oldali csavart csavard be,a jobb oldalit meg ki annyira hogy ne feszüljön a bowden! ennyi!jobb lesz tőle!nekem is 2004es dtm van,enduro!erősebb lesz,jobban pörög,bár sokkal gyorsabb nem lesz
Van egy 2004es dt-m és ugy tudom hogy ezek meg vanak mahinálva a power szelepel hogy ne menyen anyira. Az lene a kérdés hogy hogyan kell optimálisra beállítani? Előre is kösz.
Nem tud nekem valaki kilóméteróratartót Dt80- hoz? csak a műanyag része kell!
E-mail:balisimson@citromail.hu
Lehet házilag cserélni,én is úgy cseréltem,csakhogy mindenféle gyakorlat,vagy doksi nélkü
A blokk tulajdonképpen három részből áll:lendkerék a gyújtószerkezettel,kihajtással-középső rész forgattyúsház,váltószekrény-és kuplung ,váltómozgató mechanika.
Így néz ki!
Köcce