Nem tudom, hogy elküldte-e..nekem nem jeleníti meg
Az én nézőpontomban pedig a kaparás, kerekezés, homokbánya miegyéb a kérdés.
Ha írtam olyat, hogy nem kap nagyobb terhelést a kuplung végsebességen, mint NORMÁL használatban kis sebességnél, akkor elnézést mindenkitől.
Képzelj el két fogaskereket, különböző méretűek. Ha a kicsit rakod előre, és azt hajtod meg, akkor az lesz az 1. sebesség. Ha a nagyobbat rakod előre, az lesz a 6. Ha ugyanakkora erővel tekered meg mind a kétszer ( a motor nem bír többet) valamelyik esetben könnyebben eltörik? A kuplungnak ehhez annyi köze van, hogyha már kopott, akkor megcsúszhat mert legyőzi a menetellenállás a motorteljesítményt. Szerintem itt tiszta is, ...de várok még mindig kijavít valaki, hogy előre vigye a hasznos eszmecserét.
Arról volt szó, hogy volt egy állítás, miszerint a váltón 6.ban van a legnagyobb terhelés, mert a kuplung is akkor csúszik meg. Ezt figyelembe véve miért ne írhatnám, hogy kisebb fokozatokban is megcsúszna a kuplung, ha akkor is fent állna a menetellenállás meg a többi motorosátka.
nem értem
az lehet esetleg a hiba, hogy 9mm széles helyett csak 10mm-es szimeringet kaptam hozzá? azt mondta a boltos, hogy bele kell mennie, ha nem megy bele akkor csiszoljak le belőle egy picit, de viszont belement rendesen a helyére, annyi, hogy a közepe picit jobban besüllyedt, de mindenhol hozzáér a széléhez normálisan, el kéne zárnia szerintem
Nyúzásról beszéltem meg kapartatásról, hogy akkor is lehet akkora terhelés a kuplungon. Lehet az érettségimet vissza kéne venni venni 4 jeggyel, ha ennyire nem érthető, amit ki akarok hozni. Akkor bocsi.
Nem kell itt aggódni.
Csak itt nem szájalnak Áriafajról, csak szép csendesen egy faj marad...
Ennyi.
Mindenki metélve lesz!