GIANELLI komplett rezo rendszer Yamaha DT 80 LC2-re. Frissen festve. Hővédő lemezzel.
13.500,-
ZETA 100ccm-es NICASIL-os henger dugattyúval Yamaha DT 80 LC2-re. Kell rá 2 db új gyűrű, a nicasil kopottas, de még elég jól ment 1 gyűrűvel is.
6.000,-
Érd: 70/három35-236öt
Balázs Róbert
Tavalyi 9.osztály például :) csak rongálták az iskolát szartak bele az egészbe, meg is lett az eredménye, 30 fős osztályból ha továbbmentek 5-en akkor jó arány :D
Igazából szívesen mentem volna, csak mivel má van egy szakmám ezért már igen drága lett volna, meg igazából nem tudom van -e értelme. Úgy hogy más irányba vettem az utat. Majd eccer levelezőn hobbyból kijárom
Van felvételi vizsga, ami áll egy ügyességi feladatból és áll egy elméleti részből pár kérdéssel :) Ha annyira nem vagy sutyerák akkor tuti felvesznek, de döntsd el hogy megakarod csinálni, vagy csak melegedni jársz, mert ha az utóbbi akkor hamar Sakk matt lesz :)
Kepzeld Zoli tudok helyesen írni, de telefonrol éjszaka már nemigazan érdekel :) No neg aztán szoktam olvasni hozzászòlásaid ahol neked sem az erosseged a helyesírás :)
Te egyfolyamat csak kötekedsz este van... nem tudok már írni, meg gépen amúgy sem... ez az msn meg hasonlók átka, füzetbe tudok helyesen írni. Meg a Firefox aláhúzza pirosan nekem, csak nincs már erőm kijavítani
De megvan, de egy merese nemhuzom le a hengerem :) ha akarsz mehetsz a mami kupad esemenyekre segiteni meg ilyenek, szeptenberben a diakokkal segitsegevel rendezik a versenyt b, gyarmaton jobuli
azt letudnád nekem írni hogy mamikupa meg hasonló rendezvényekre viszik a diákokat is? nem tudok értelmes kérdést feltenni estevan már bejutás ilyenekről is tudnál írni? januárba mindenképp megyek nyílt napra csak így előre informálódnék
Amit en irtam annak semmi koze a vezerleshez, a csatornak magassaga az adja meg a nyitasi szogtartomanyanyokat stb. Megkene merni egy tzr es egy dt hengernek a kipufogo felso elenek magassagat mert ha minden igaz a tzr nek magasabbmak kellene lennie a magasabb rmp miatt.
Én nemtudok semmit nem értek hozzá okoskodni járok ide
amúgy nemtudom, lehet hogy van oylan széria amit ugyanazzal a blokkal szereltek, de amikor mi csináltuk az enyémet akkor volt róla szó hogy cserélünk hengert, de más a hengerfej más a hf tömítés, nagyobb hűtő kell neki, és nem csak 1mm eltérés van a felömlők között váltója teljesen más vagyis más az áttétel... blokk öntvény ugyanaz csak
am meg hogy a hengerszám ugyanaz nemtudom, lehet hogy szerelték őket ugyanazzal a blokkal is
13.500,-
ZETA 100ccm-es NICASIL-os henger dugattyúval Yamaha DT 80 LC2-re. Kell rá 2 db új gyűrű, a nicasil kopottas, de még elég jól ment 1 gyűrűvel is.
6.000,-
Érd: 70/három35-236öt
Balázs Róbert
Igazából szívesen mentem volna, csak mivel má van egy szakmám ezért már igen drága lett volna, meg igazából nem tudom van -e értelme. Úgy hogy más irányba vettem az utat. Majd eccer levelezőn hobbyból kijárom
Ha nem akarnám megcsinálni minek jelentkeznék?
(éppen szívózok:)
Mindedj
azt letudnád nekem írni hogy mamikupa meg hasonló rendezvényekre viszik a diákokat is? nem tudok értelmes kérdést feltenni
amugy te Mamis vagy?
amúgy nemtudom, lehet hogy van oylan széria amit ugyanazzal a blokkal szereltek, de amikor mi csináltuk az enyémet akkor volt róla szó hogy cserélünk hengert, de más a hengerfej más a hf tömítés, nagyobb hűtő kell neki, és nem csak 1mm eltérés van a felömlők között
am meg hogy a hengerszám ugyanaz nemtudom, lehet hogy szerelték őket ugyanazzal a blokkal is