Ma szétszedtem a gépet. Azt hittem a közlő fogas kerék esett le a helyéről mert a héten azt csináltam. De pechemre rosszabb történt. A dugóból a szívó oldalon letört egy darab. Vagy először a stift eset ki vagy nem tudom mi volt vele. A motor felújítás óta nem ment 500km-t. Tavaly sajnos túl szegény keverék miatt. Ez után nem fúrtam mert 200km alatt be sem járódott. Ekkor for yamahás dugó volt benne. Most is for yamahást kapott. Másoknak történ stift kiesés a for yamahánál? Megjegyzem 80 as lc2 rsről van szó. Tudom előző dugónál is fúrni illett volna de nem volt semmi karc a hengerbe és kevés km volt benne. De szerencsére most sem húztam meg a henger falát. De észre vettem a dugón ugyan úgy az anyag elkezdet fogyni mint az előző lukas dugómnál.... Pedig most már barna gyertya képem volt. Lehetséges for yamahás dugó szar? Vmikor olvastam 80asba érdemes az ambikát vásárolni most szerintem azt próbálom meg. Várom ki szenvedett stiftelés gonddal már!
Hát igen, sokat segít ha lefotózod
Mennyi izzót cseréltem már azért mert 1V-tal több esett rá... te jó isten.
Szimeringes is lehet, vagy valahol falslevegőt szív, de ha hirtelen következett ez be, akkor nem hinném, hogy ez a gond, max ha kikötöttél egy csövet és nem tömítetted le a helyét. Nézd meg hogy levett gyújtással van-e szikra, lehet a kapcsoló rossz. Ha felhevül a motor meg pl. szegény a keverék, akkor begyullad magától a benzin. (kb 550°C sűrítéssel az öngyulladási határ, de ha pl egyenetlen az égéstér, belelóg a tömítés, stb, akkor ez kisebb nyomáson is bekövetkezhet)
ha eltakarítom más lomját a portékárol akk jöhet a móka a kis drágával.:) jövhéten mgjön fesz szabályzom meg veszek majd aksit csak pénz legyen.:D azt onnantol már jobb lesz picit
Szerintem mindenképp érdemes lenne levenni a szerkezetet.
Én vágni szoktam a tömítést alá.
1 óra plussz...........