Csak azért kérdeztem mert most akarok venni dt80 blokkot minarelli helyet és azzal szembesültem hogy minden fórum oldalon 7-8000 írnak.De amúgy mindenki nyomatékos meg bízható blokknak tartja ezért is gondoltam rá minarelli helyet.
yamahások volna egy olyan kérdésem hogy mért csak 7-8000 ig forog ki a dt terhelés alatt (sebeségben) mig a kis 50ccm minareli blokkok 11500-12000 is forognak akár 6-dikban is?
Ha a tankja talán eredeti akkor 98 körüli aa gép, és a blokk alapján 16-54 a gyári áttételed és cserélj kiput mert valszeg az megfogja a motort, de errő Ádám tud mesélni, neki van ilyen blokkos gépe
Sziasztok!
Nem rég szereztem egy DTr-t. Sajnos nem a legjobb állapotbán és még drágán is.. de csak ez volt.. Évjáratára 2000-est mondtak, de kétlem.. valaki, valami info, h hogy tudnám kideríteni? :D
Indulni indul... erő van benne. Kegyetlen nyomatékos szerintem.. alapjáratról kilehet kapni kerékre. Áttételt nem néztem, de szerintem azért is ilyen nyomatékos, meg nagyon hamar fel lehet neki pakolni 6.-ig. Kb. 7-8ezerig forog sebességben is és kb 80-90 a vége... Megtudnátok mondani, hogy mi a gyári áttétel? Esetleg valakinek eladó hátsó fogaskereke?
Hozd le ha gondolod, beállítgatom neked, meg ki is puccantom a karbiját.
Belövöm hozzá a povert, menni fog mint a golyó.
Ha gondolod hívj fel, számom az adatlapon.
akkor lehetséges hogy a power a ludas?
betekertem mind a kettő spanolót tökig és nehezen de beindult és kiforgott 11 ezerig csak aztán leállt és nem akart beindulni semmi áron
eddig a lyuk baloldaláról húzta a lyukhoz, így pedig a jobb oldaláról
namajd még állíthatok a poweremen
Köszi mindenkinek a választ.A csap biztos, hogy jó tartalékon is próbáltam.Én is karbipucolásra gondoltam csak sajnos fogalmam sincs hogyan álljak neki.Esetleg nincs valakinek róla video?
vettem másik cdi-t de azzal se változott
de próbálj ki pár dolgot:
gyertya, karbi pucolás, légszűrő pucolás... satöbbi
3.000 ért megválok tőle
Nem rég szereztem egy DTr-t. Sajnos nem a legjobb állapotbán és még drágán is.. de csak ez volt..
Indulni indul... erő van benne. Kegyetlen nyomatékos szerintem.. alapjáratról kilehet kapni kerékre. Áttételt nem néztem, de szerintem azért is ilyen nyomatékos, meg nagyon hamar fel lehet neki pakolni 6.-ig.
ha esetleg valakinek kéne CDI/lendkerék,vagy power motor,szóljon.
van 2 komplett DT/Tzr elektronikám.
06-30-709-8916
tapasztalatok/szövegek?
Belövöm hozzá a povert, menni fog mint a golyó.
Ha gondolod hívj fel, számom az adatlapon.
betekertem mind a kettő spanolót tökig és nehezen de beindult és kiforgott 11 ezerig csak aztán leállt és nem akart beindulni semmi áron
eddig a lyuk baloldaláról húzta a lyukhoz, így pedig a jobb oldaláról
namajd még állíthatok a poweremen