.... Nem tudom miért nem lehet jelenlegi állapotú, fényképeket feltenni ha már hirdeted a motort....Ha már valaki annyira korrekt, és elautózik többszáz kilómétert ennyi tőled is, és mindenkitől aki hirdet, elvárható lenne....
Az meg nem most vót....
Ha egy autót csak városban használsz, sokkal többet kell szervízelni, mintha csak autópályán használod (szintén tapasztalat, nem könyvből olvastam). A DT nem crossmotor, mégcsak nem is hard enduro. Jó az endurónak is, ha éppen úgy tartja az ember kedve el lehet menni vele terepre. De nem ugratásokra, meg sárdagasztásra lett kitalálva.
Most vett egy csumpi-kopasz Audit drágábban és most Ő neki kell megvenni az extrákat rá ahogy van pénze. Mennyi ilyen hülye van csak ezt akartam ebből lehozni
. És ezzel amit leírtál, ebben az országban csak te vagy egyedül így...Ha esetleg eladod a motorod, jó kemény csapatós fotókat tegyél fel róla...-Kiváncsi lennék hányan hívnak fel
. Amúgy azért írtam hogy az évjárat gázos, mert az a motor nem '89-es. Jah és RENDSZÁMOS!
azt mondod hogy a dt nem terepre való?
igaz hogy nem egy husaberg vagy ktm, de szerintem az a baj hogy viszont igazából aszfaltra sem való... akkor most hol használjam