ja meg minden kiegészítő apróságot lefújunk, a kormányt arany színűre, meg az e-h fékmunkahengert is milyenre fessük? fekete,ezüst,arany? már nem tudom
meg új sportdobot teszünk rá, kibelezzük a rezót, újrafúvókázzuk, új láncszett, mindent újrazsírozunk és átnézünk. beletelik egy kis időbe
de megéri. légyszi segítsetek ki milyen színre gondol, agy ha láttok vmi szép dt-t akkor képet küldjetek be légyszi és abból merítek
köszi mindenkinek csáá
ha valaki tud eladó hengert, az légyszives irjon!
Lenne egy olyan problémám hogy minap mentem a motorommal és egyszer csak esett lefelé a fordulat és szaggatva is ment. Megálltam és a fordulat épphogy 1000-en ment, icipici gázadásra tartotta is aztán pedig jó is volt. A legelső ilyen eset 5 perccel az indulás után történt és rá pár perccel megint ez volt csak akkor le is állt. Ekkor 2-be ráengedtem a kuplungot és ment is tovább. Hazajöttem vele és kiszedtem a gyertyát hogy letisztítsam. Mikor visszaraktam gondoltam kipróbálom hátha az a bűnös de ez nem így volt. Mentem vele pár percet és megint leállt. Akkor kb az 5. rúgásra beindult aztán megint ment szépen tovább, de jobbnak láttam ha hazagurulok vele és hagyom is.
Ezelőtt egyszer volt ilyen kb 200 km-rel ez előtt. Akkor is csak leesett 1000-re a fordulat és pár kicsi gázadás után ment is normálisan. (Azért tudom hogy 200 km-mel mert a motor bejáratós és most vagyok 450km-nél).
Valakinek van valami tippje hogy mi lehet a bűnös?