Nekem sincs senkivel sem semmi bajom!Csak hát na.... Egyébként nem tudná valaki megmondni mekkora főfúvóka van a dt125r-ben ? Remélem nem kérdeztem hülyeséget
Akarunk csinálni egyet ,de a konkrét dátum még nincs megbeszélve, eddig az volt a terv ,hogy a velencei tav nál lesz, amint jó az idő, és amikor az összes jönni vágyónak ok a dátum!
GI! Ne sértődj meg ,de akinek nem tetszik"el lehet menni az országból" Itt az ország= fórum
Nem MI hívtunk ,hanem TE jöttél!Nem mindegy. Tehát Jó lenne ha segítenél is nem csak az igazadat keresnéd! Nem tudom hogy vannak a többiek vele, de én lemerem írni:: Kezdem unni ezt a fajta okoskodást
Ja ,,és én is így szoktam kompressziót mérni ,ahogy karika! Na ezt tedd el
Remélem nem lesz nyugtalan éjszakád ?!
Ja és majd amikor megint tönkremegy alattad a motorod, megakasztod, utána mész vele egy kicsit, hogy lemenjen a felkenődés, akkor majd mérd meg ugyanígy. Aztán akkor is látod majd, hogy rugdosod és felmegy szépen egy idő után.
És akkor még Babika volt a hülye, hogy azt merte mondani, hogy következtetést nem lehet levonni belőle. :)
"Ez a fórum egy nagy röhely komolyan mondom."
na na na...
érdekes,nekem eddig mindenki segített,kellet elektronika rögtön lett komplet,kapocsoló kellenek csak...úton van az is
nemtudom mi a röhejesebb (Pontos J )....nem írom le,g*ci vagyok igen
na kompresszió.neked megfelel olyan ember véleménye,aki a Quad/Ktm-eket készíti elő versenyre? holnapra tuti választ adok!
ON:Még ami eszembe jut,jobban füstölök mint egy D golf,megyek 200m és fosok szó szerint mikor lőnek le a zöldek
Arra meg nagyon kiváncsi lennék, hogy akkor hányadik rugás lenne, persze szigorúan a te láberőddel, amelyek után mérvadó és messzemenő következtetéseknek megfelelő következtetést tudnál levonni a mérőórádról, aminél felesleges kihangsúlyozni, hogy van benne visszacsapó szelep, mert a nem autószerelő végzettségű emberek is csak olyan teszter órát tudnak vásárolni, amelyben van.
Szóval akkor pl a témából kiindulva Babikának a te etalon rárugásod erejéből hányat kell rárúgnia, hogy mérvadó legyen a mérési eredmény?
Ez a fórum egy nagy röhely komolyan mondom.
Legszebb az egészben, hogy még meg is magyarázod magadnak. Úgy, hogy mai napig még csak lila gőzöd sem volt, hogy mégis mit mérsz :)
Na mindegy, asszem itt befejeztem pályafutásomat, mert azt nem szeretem nézni, amikor a hülyeség akarattal párosul.
a m2. képen a csajt nézzétek!
A legutolsó az 230 köbcenti (elvileg..) és 2000es évjáratú!
Egyébként az enyémen dellorto PHBH 27 van.A simsonomon 28 volt:)
Ja de ez nem R, hanem LCII.
Akarunk csinálni egyet ,de a konkrét dátum még nincs megbeszélve, eddig az volt a terv ,hogy a velencei tav nál lesz, amint jó az idő, és amikor az összes jönni vágyónak ok a dátum!
Nem MI hívtunk ,hanem TE jöttél!Nem mindegy. Tehát Jó lenne ha segítenél is nem csak az igazadat keresnéd!
Ja ,,és én is így szoktam kompressziót mérni ,ahogy karika! Na ezt tedd el
Remélem nem lesz nyugtalan éjszakád ?!
ha van,akkor marad a Hell,nem alkoholizálunk,vagy akkor én viszem hátamon a motort
viccem kívül,van Dt-s tali.?ha van akkor én ottleszek!
És akkor még Babika volt a hülye, hogy azt merte mondani, hogy következtetést nem lehet levonni belőle. :)
na na na...
érdekes,nekem eddig mindenki segített,kellet elektronika rögtön lett komplet,kapocsoló kellenek csak...úton van az is
nemtudom mi a röhejesebb (Pontos J
na kompresszió.neked megfelel olyan ember véleménye,aki a Quad/Ktm-eket készíti elő versenyre? holnapra tuti választ adok!
ON:Még ami eszembe jut,jobban füstölök mint egy D golf,megyek 200m és fosok szó szerint mikor lőnek le a zöldek
Szóval akkor pl a témából kiindulva Babikának a te etalon rárugásod erejéből hányat kell rárúgnia, hogy mérvadó legyen a mérési eredmény?
Ez a fórum egy nagy röhely komolyan mondom.
Na mindegy, asszem itt befejeztem pályafutásomat, mert azt nem szeretem nézni, amikor a hülyeség akarattal párosul.
Hát súlyos komolyan mondom.
http://teszvesz.hu/item9024866...
http://teszvesz.hu/item9134412...